Gündem Onur Özbizerdik öğle tahliye oldu, akşam adam vurdu

Onur Özbizerdik öğle tahliye oldu, akşam adam vurdu

06.11.2014 - 09:00 | Son Güncellenme:

Bir zamanların ünlü kabadayısı Dündar Kılıç'ın torunu Onur Özbizerdik dün öğlen tahliye oldu akşam adam vurdu

Onur Özbizerdik öğle tahliye oldu, akşam adam vurdu

Polat Towers'ın 22. katında işadamı Fatih Edremit’in öldürülmesi davasının tutuklu sanıklarından Onur Özbizerdik dün tahliye oldu.

Haberin Devamı

Öğle saatlerinde tahliye edilen Onur Özbizerdik Sarıyer Emirgan sahilinde bulunan bir eğlence mekânına gitti.

Mekânda bir süre kalan Onur Özbizerdik çıkışta tartıştığı mekânın kapısında görevli güvenlik görevlisini tabanca ile bacağından vurarak yaraladı. Yaralı güvenlik görevlisi hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Onur Özbizerdik ise plakası alınamayan siyah lüks bir otomobille olay yerinden kaçtı.

Olayla ilgili soruşturma yürüten polis ekipleri kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

ANNESİ GÖZLERİNİN ÖNÜNDE ÖLDÜRÜLDÜ

Onur Özbizerdik’in annesi Uğur Kılıç, Adanalı gece kulübü sahibi İhsan Özbizerdik’ten boşandıktan sonra Alaattin Çakıcı ile evlendi. Ancak Uğur Kılıç, henüz 13 yaşında olan oğlu Onur’un gözü önünde kocası Alaattin Çakıcı tarafından Uludağ’da öldürtüldü. Alaattin Çakıcı, Uğur Kılıç’ı öldürmeye azmettirmekten mahkum oldu.

Haberin Devamı


DÜNDAR KILIÇ'IN TORUNU

Onur Özbizerdik, yeraltı dünyasının önemli isimlerinden Dündar Kılıç'ın torunu. Son olarak rezidans cinayetiyle gündeme gelen Özbizerdik'in suç dosyası çok küçük yaştan itibaren kabarmaya başlamıştı.

GÖREVLİYİ CİNSEL ORGANINDAN VURDU

Şişli Terakki Lisesi'ndeki eğitimini yarım bırakan Onur Özbizerdik, 15 yaşındayken, Etiler'deki bir bara girmesine izin vermeyen bodyguard'ı cinsel organından vurdu, yaşı küçük olduğu için çıkarıldığı mahkemede serbest bırakıldı.

PARK ETMESİNE İZİN VERİLMEYİNCE DE VURDU

Bir süre sonra Rumelihisarüstü'nde gittiği otoparka otomobili parketmesine izin vermeyen kişi bacağından vuran Özbizerdik, yaşının küçüklüğü ve şikayetçi olmaması nedeniyle yine serbest kalmıştı.

ÇETE SUÇLAMASI

Bir süre sonra adı bu kez çete suçlamasına karıştı. Bir ihbar üzerine Çağlayan'daki bir minibüste arama yapan Organize Suçlar ve Silah Kaçakçılık Şubesi ekipleri, adamları olduğu belirtilen Adil Cesur ve Mehmet Ali Mert ile birlikte yakaladıkları Onur Özbizerdik'in üzerinde yaptıkları aramada, bir tabanca ele geçirdiler. Özbizerdik bu sefer de tabancanın, Dündar Kılıç tarafından, ölmeden önce kendisine verildiğini söyledi.

Haberin Devamı

AMCASINI VURDURTMAYA AZMETTİRMEKTEN TUTUKLANDI

Özbizerdik, amcası Gencay Çakıcı’yı öldürmeye azmettirmekten tutuklandı ve bir süre cezaevinde kaldı. Çıktıktan sonra da Etiler’de iki grup arasında çıkan ve cinayetle sonuçlanan bir çatışmaya karıştı. Çatışmada Özbizerdik’in 23 yaşındaki koruması öldü iki kişi yaralandı.

ROMANYA'YA KAÇTI

Özbizerdik, Romanya’ya kaçtı. Cinayete teşebbüs, askerlikten kaçma gibi suçlar nedeniyle Türkiye tarafından aranan Özbizerdik yakalandığı Romanya’da 3 ay sonra tahliye oldu.

REZİDANS CİNAYETİ...

Özbizerdik'in adı son olarak Şişli’de, bir rezidansta yaşanan cinayette geçti. Bir işadamını öldürmekten Hasan Heybetli ile birlikte yargılandı. Yargıtay’ın bozma kararının ardından tekrar hakim karşısına çıktı. Özbizerdik, bir kez daha beraat etti.

Onur Özbizerdik öğle tahliye oldu, akşam adam vurdu