Erkeklerin estetik talepleri çözüm buluyor..

Erkeklerin de estetik dünyasına gün geçtikçe alışması önce iş dünyasının sonra sanat camiasının daima zinde ve bakımlı görünümleri karşısında kadınları olduğu kadar erkekleri de estetik yaptırmak için harekete geçiriyor.

En sık yapılan operasyonlar yine bilindiği üzere saç ekimi başta olmak üzere sırasıyla burun estetiği, jinekomasti ve liposuction. İş hayatına katkısı olacağını düşünüyorsanız estetiğe sıcak bakmaya şimdiden alışmalısınız. Belki henüz dinamizminizi kaybetmediniz ama gençlerin yanında sönük kalmaya başladıysanız harekete geçmeye başlayın. Her yaşın ayrı bir güzelliği olduğu gibi ayrı bir olgunluğu da var. Niyetiniz genç kalma hırsından çok yaşınızın iyisi olma arzusu olsun.

Haberin Devamı

Ülkemizdeki erkeklerin estetik talepleri:

• Burun Estetiği: Erkeklerin kemik yapıları kadınlara göre daha sert ve kalın olduğunda estetik burun operasyonlarının sonuçları erkeklerde çok daha başarılı sonuçlar verebiliyor. Her ne kadar bir şehir efsanesi gibi kulaktan kulağa gezen bir bilgi gibi olsa da doğruluğuna inanabilirsiniz. Kemik çıkıntısının yüksek ve sert olduğu durumlarda hem burnu yüzün diğer bölgelerine göre planlayıp yeniden tasarlamak hem de maskülen ifadenin korunmasını sağlamak. Radikal değişiklikler için olmasa da burun ucu gibi ifadenizi gençleştirecek küçük müdahalelerle gençliğinizi korumayı başarabilirsiniz.

• Liposuction: Kulağa garip gelse de erkeklerin de kilolar konusunda hassas olduğunu söylememiz hiç de yanlış olmaz.

Sevgiyle :)

Dr. Güncel Öztürk

Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı

instagram: guncelozturk

facebook: guncelestetik