Teknoloji Opera VPN bu ay sonunda kapanacak! İşte ona alternatif VPN'ler

Opera VPN bu ay sonunda kapanacak! İşte ona alternatif VPN'ler

18.04.2018 - 17:51 | Son Güncellenme:

Opera VPN mobil uygulamasını kullananlar için bazı kötü haberlerimiz var, ayın sonunda kapatılıyor. iOS ve Android platformlarında bulunan VPN hizmeti, yaklaşık 2 hafta sonra 30 Nisan’da kapanacak. Peki Opera VPN'e neler alternatif olabilir?

Opera VPN bu ay sonunda kapanacak İşte ona alternatif VPNler

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Opera VPN bu ayın sonunda kapanacağını duyurdu. iOS ve Android platformlarında bulunan VPN hizmeti, yaklaşık 2 hafta sonra 30 Nisan’da kepenkleri indirecek. Opera Gold üyelerine SurfEasy Ultra VPN'e bir yıllık ücretsiz abonelik seçeneği sunulacak. Opera, SurfEasy Ultra'nın 28 bölgeye sahip, beş cihaza kadar eşzamanlı kullanım olanağı sunuyor. Şirket, Opera VPN iOS ve Android uygulamalarının en son sürümüyle paketlenebilen SurfEasy Total VPN'de % 80'lik bir indirim sunuyor.

Peki Opera VPN'e alternatif ücretli VPN'ler neler?

Başka bir düşünce, belki artık ücretsiz bir VPN kullanmak istemiyor olmanız. Bedava olsa da, bazı sağlayıcılar gizli maliyetler sunabilir. Unutmayın, bu hizmetlerin, ister reklam yoluyla ister kullanıcılardan toplanan veriler aracılığıyla olsun, bir şekilde bir kar elde etmeleri gerekiyor.

Haberin Devamı

Ücretli bir VPN hizmetine geçiş yapmak istiyorsanız, bunlar en iyi VPN hizmetlerine iki seçenek.

1. ExpressVPN

ExpressVPN, çok yönlü bir VPN. Bu sağlayıcının performans seviyeleri etkileyici, mobil istemci yazılımı harika ve teknik destek gibi diğer güçlü yönlerin yanı sıra mükemmel.

2. IPVanish

IPVanish, süper hızlar sunuyor. Ayrıca VPN bağlantısı ile biraz uğraşmak isteyenler için oldukça yapılandırılabilir bir hizmet. Bunların dışında sınırsız P2P trafiği sunuyor ve gizlilik konusunda sıkı.

Alternatif ücretsiz VPN'ler

Elbette seçenekleriniz sadece paralı değil. Mobil uygulamalar sunan başka bir ücretsiz VPN hizmeti istiyorsanız, 2018'in en iyi ücretsiz VPN'leri sizlerle.

1. TunnelBear

TunnelBear, acemi dostu bir VPN ve gizlilik cephesinde puanları çok iyi. Ana dezavantajı aylık veri ödeneğiniz için 500MB ile sınırlı.

2. Windscribe

Bu ücretsiz VPN, ayda 10GB'lık etkileyici veri sunuyor ve yönlendirmelerle daha fazlasını elde edebilirsiniz. Yerleşik bir reklam engelleyici ve güvenlik duvarı gibi bazı hoş şık ekstraları da var.