Tekirdağ OPTİMED 12 YILLIK HEKİMLE KADROSUNU GÜÇLENDİRDİ

OPTİMED 12 YILLIK HEKİMLE KADROSUNU GÜÇLENDİRDİ

08.07.2016 - 12:49 | Son Güncellenme:

.

OPTİMED 12 YILLIK HEKİMLE KADROSUNU GÜÇLENDİRDİ

Genel Cerrahi, Obezite-Metebolik Cerrahi ve Reflü Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Serkan Ayhan, Tekirdağ Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi’nde göreve başladı.
Yüreğindeki insan sevgisinin ve sevdasının hekimlikle iç içe olduğunu anladığı gün doktor olmaya karar verdiğini anlatan Genel Cerrah Op. Dr. Serkan Ayhan, 12 yıldır hekimlik yapıyor.
Uzmanlık tezini reflü hastaları üzerinde hazırlayan, 800’ün üzerinde reflü ameliyatı gerçekleştiren, asistanlık süresince laparoskopik cerrahi, girişimsel endoskopik müdahaleler konusunda eğitim alan Serkan Ayhan, reflü hastalarının ameliyat öncesi ve sonrası durumlarının değerlendirilmesi konusunda ölçümsel ARGE raporu hazırladı.
Girişimsel ve terapötik Endoskopi eğitim sertifikası sahibi olan Serkan Ayhan, laparoskopi, endoskopi ve yeni açık cerrahi teknikler konusunda eğitim aldı. Çeşitli kongrelere katılarak mesleki tecrübesini arttıran Op. Dr. Serkan Ayhan, 2004 yılında Antalya Ulusal Cerrahi Derneği Tıp kongresi’nde ve 2013 İFSO Dünya Obezite ve Metabolik Hastalıklar kongresine katılmış ve kendi uzmanlık alanında meslektaşları ile çözümler noktasında çalışmalar yaptı.
Özel Optimed Hastanesi’nde obezite, Tip II Diabetik morbit (ölümcül) obezite ve reflü hastalarına laparoskopik (kapalı) yöntemlerle kesin çözümler sunan Op. Dr. Serkan Ayhan, “Hastalarının ameliyat sırası ve sonrasında verilen sağlık hizmetinden memnun kalmaları, hastaneden memnun ayrılmaları” hususlarının dikkat ettiği en önemli konular olduğunu, yaptığı ameliyatlar sonrasında hastanın herhangi bir nedenden dolayı sıkıntı yaşamaması gerektiğini belirtti.
Genel Cerrahi Uzmanı, Obezite-Metebolik cerrahi ve Reflü Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Serkan Ayhan, 07 Şubat 1977 yılında Adana’da doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Adana’da yaptı. Üniversite eğitimini 2003 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde tamamladı. 2004 yılında Pratisyen hekim olarak Aksaray Ceritler Sağlık Ocağı’nda 1,5 yıllık mecburi hizmetini yaptı. Asistanlık eğitimini 6 yıl süre ile İstanbul Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tamamladıktan sonra, bir yıl süreli uzman hekim mecburi hizmet görevi nedeniyle, Ağrı Diyadin Devlet Hastanesi’ne atandı. Akabinde buradan ayrılarak, Mayıs 2011’de Salihli Özel Can Hastanesi’nde Genel Cerrah olarak hizmet vermeye başladı. Ağustos 2015’te Torbalı Özel Medifema Hastanesi’nde çalıştı. 1 Temmuz 2016 tarihi itibariyle Özel Optimed Hastanesi’nde çalışmaya başladı.