Adana OPTİMUM’DA “MAZLUM KUZEY” FİLMİNE ÖZEL KAMPANYA

OPTİMUM’DA “MAZLUM KUZEY” FİLMİNE ÖZEL KAMPANYA

01.02.2015 - 11:45 | Son Güncellenme:

.

OPTİMUM’DA “MAZLUM KUZEY” FİLMİNE ÖZEL KAMPANYA

Adanalı sinemaseverler, Avşar Film’in yapımcılığını üstlendiği, Türk sinemasına yeni bir fenomen hediye etmeye aday "Mazlum Kuzey" filmini, sadece 6 TL’ye izleme fırsatı buluyor.
Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi’ndeki Avşar Sineması’nda gösterime giren film, 5 Şubat’a kadar haftanın her günü indirimli fiyatla izlenebilecek.
Sinemaseverler, Altın Portakal Ödüllü Yönetmen Ali Adnan Özgür’ün yönettiği, başrolünde Önder Açıkbaş’ın oynadığı, “kahkaha garantisi veren” filmi, Avşar Sineması’nın geniş ve konforlu ortamında, 6 TL gibi çok uygun fiyata izleyebilecekler. “Çorum’un dünyaya armağanı, genç kızların rüyası, fantezi müziğin prensi” Mazlum Kuzey ile can yoldaşı Tıfıl’ın başlarından geçen komik olaylar, sinemaseverleri çok güldürecek.
Film, Mazlum ve Tıfıl’ın işten kovulduktan sonra organ mafyasının tuzağına düşmeleriyle başlayan komik olaylar zincirini akıcı ve neşeli bir dille izleyiciye aktarıyor. Filmde, Önder Açıkbaş’la birlikte Turan Selçuk Yerlikaya, Seçil Buket Akıncı, Kahtalı Mıçı, Tonguç Oksal ve Erkan Can’ın yanı sıra konuk oyuncu olarak Tolgahan Sayışman, Murat Dalkılıç, Dilberay, Bahtiyar Engin, Açelya Elmas ve Yüksel Aytuğ gibi ünlü isimler rol alıyor.