Gündem Ordu Belediye Başkanı istifa etti

Ordu Belediye Başkanı istifa etti

19.09.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

AK Parti’de, geçen hafta istifasının istendiği iddia edilen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, dün istifa etti.

Ordu Belediye Başkanı istifa etti

Görevinden istifa ettiğini sosyal medya hesabından duyuran Yılmaz, “Söylenecek o kadar söz var ki; hepsini kalbimin derinliklerine atıyorum. Küllensin diye... 23 yıllık aktif siyasi hayatıma son veriyorum. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevimden istifa ediyorum. Ben hakkımı helal ediyorum. Sizler de helal ediniz. Allaha emanet olunuz” mesajını paylaştı. Ordu Valiliği, Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ın yürüteceğini bildirdi.

Haberin Devamı

İstifası istenmişti

Geçtiğimiz hafta AK Parti Genel Merkezi’nde temaslarda bulunan Yılmaz’ın istifasının istendiği iddia edilmişti. Yılmaz da AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş’u hedef alan ve Has Parti dönemindeki açıklamalarını içeren bazı paylaşımlarda bulunmuş, bu paylaşımları da bir süre sonra silmişti.

AK Parti’de daha önce İstanbul, Ankara, Bursa, Düzce, Balıkesir, Niğde belediye başkanları, Genel Merkez’in talebi doğrultusunda istifa etmişti.