Ordu Ordu'da Üniversite Öğrencilerinden Sergi

Ordu'da Üniversite Öğrencilerinden Sergi

22.05.2017 - 17:55 | Son Güncellenme:

.

Orduda Üniversite Öğrencilerinden Sergi

ORDU (AA) - Ordu Üniversitesi (ODÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan yıl sonu sergisinin açılışı yapıldı.

Haberin Devamı

Tıp Fakültesi Morfoloji binası Fuaye Salonu'nda gerçekleştirilen etkinlikte, öğrencilerin öğretim yılı içerisinde çeşitli derslerde ortaya çıkardıkları grafiksel tasarımlar sergilendi.

Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, yaptığı açılış konuşmasında, bu tür faaliyetlerin ne kadar değerli olduğunu, bir emek gerektirdiğini ve eserlerin uzun süreçler sonucunda ortaya çıktığını bildiklerini söyledi.

Öğrencilerin, bu yaşlarda yetenek gerektiren çalışmalar içinde yer alarak eserler ortaya çıkarmasının kendileri için onur verici olduğunu vurgulayan Yarılgaç, "Bu konuda akademisyenlerimizin de öğrencilerin becerilerini geliştirerek onları teşvik edip yönlendirmesi ve özgün eserlerin oluşmasına zemin hazırlaması takdire şayandır. Bu tür çalışmalarla üniversitemizin her platformda temsil edilmesi en büyük temennimizdir. Çalışmalarından dolayı öğrencilerimizi ve öğretim elemanlarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum." dedi.

Haberin Devamı

Konuşmanın ardından serginin açılışı yapılarak tasarımlar incelendi.