Gündem Ordu, Kırşehir'de okullar tatil mi? (09 Ocak Pazartesi)

Ordu, Kırşehir'de okullar tatil mi? (09 Ocak Pazartesi)

08.01.2017 - 20:08 | Son Güncellenme:

Ordu, Kırşehir'de yoğun kar yağışı haftasonu etkisini gösterdi. Ordu, Kırşehir'de okullar tatil mi sorusunun cevabı öğrenciler tarafından oldukça merak ediliyordu. Peki Ordu ve Kırşehir'de bugün okullar tatil mi?

Ordu, Kırşehirde okullar tatil mi (09 Ocak Pazartesi)

Ordu, Kırşehir'de okullar tatil mi? Haftasonu yurt genelinde etkisini gösteren kar yağışının ardından Ordu, Kırşehir'de 9 Ocak Pazartesi okullar tatil mi sorusu öğrenciler tarafından merak ediliyordu.

Haberin Devamı

KIRŞEHİR'DE OKULLAR TATİL OLDU

Kırşehir'de de aralıklarla devam eden kar yağışı, don olayı ve buzlanma tehlikesi nedeniyle merkezde taşımalı eğitim yapan okullarda eğitime bir gün süreyle ara verildi.

Vali Necati Şentürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sabah saatlerinden itibaren başlayan kar yağışının özellikle köylerde ulaşımı olumsuz etkilediğini söyledi.

Kar yağışı, buzlanma ve don olayı riskine karşı tedbir alındığını ifade eden Şentürk, merkeze bağlı taşımalı eğitim yapan okullarda yarın için eğitime ara verildiğini belirtti.

Kırşehir'in Akpınar ve Akçakent ilçelerindeki tüm okullarda, Kaman, Mucur, Çiçekdağı ilçelerinde ise taşımalı eğitim yapılan okullarda eğitime ara verildi.

Haberin Devamı

ORDU'DA OKULLAR TATİL Mİ?

Ordu'da etkili olan kar yağışı sebebi ile birçok ilçede 9 Ocak Pazartesi günü eğitim öğretime ara verildi. Ordu'da gece saatlerinde başlayan ve gün boyunca devam kar yağışı sebebi ile 15 ilçede 9 Ocak Pazartesi günü eğitim öğretime ara verildiği bildirildi.

Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, "Akkuş, Aybastı, Çamaş, Çatalpınar, Çaybaşı, Gölköy, Gürgentepe, İkizce, Kabataş, Korgan, Kumru ve Ulubey ilçelerinin tamamında, Perşembe ilçesinde taşımalı eğitim yapan okullarda, Fatsa ilçe merkezi dışındaki tüm okullarda ve Ünye ilçesinde yüksek mahallelerdeki okullarda eğitim öğretime 9 Ocak Pazartesi günü yoğun kar yağışımı sebebi ile ara verilmiştir" denildi.