Ordu Ordulu Şampiyon Boksör Altınla Ödüllendirildi

Ordulu Şampiyon Boksör Altınla Ödüllendirildi

13.02.2018 - 12:53 | Son Güncellenme:

.

Ordulu Şampiyon Boksör Altınla Ödüllendirildi

ORDU (AA) - Nevşehir'de yapılan Türkiye Kadınlar Ferdi Boks Şampiyonası'nda 46 kiloda Türkiye Şampiyonu olan Gamze Soğuksu, cumhuriyet altınıyla ödüllendirildi.

Haberin Devamı

21-27 Ocak 2018 tarihlerinde Nevşehir'de yapılan Türkiye Kadınlar Ferdi Boks Şampiyonası'nda Türkiye şampiyonu olan Gamze Soğuksu, Ordu Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Mustafa Genç'i makamında ziyaret etti.

Müdür Genç, kabulde yaptığı konuşmada, şampiyon sporcuyu ağırlamaktan dolayı memnun olduğunu ifade ederek, "Son dönemde sporcularımızın başarıdan başarıya koşması bizleri mutlu ediyor. Gamze kızımızda başarısıyla bizleri gururlandırdı." dedi.

Sporcuların katıldıkları her turnuvadan başarı ile dönmesinin Ordu'da spor adına bir şeylerin değiştiğinin göstergesi olduğunun altını çizen Genç, "Altyapıdan yetişen sporcu sayısını artırmak bu başarıların en önemli nedenlerinden biridir. Özellikle antrenörlerimizin özveri ile çalışması bundan sonra başarılarımızı daha da artıracaktır." diye konuştu.

Haberin Devamı

Genç, 2017 yılı içerisinde sporculara ve spor kulüplerine 1 milyon 500 bin lira harcama yaptıklarını, 2018 yılında bu desteğin süreceğini de sözlerine ekledi.

Antrenör İbrahim Gündoğdu ise sporcusunun gelecek vaat ettiğini dile getirerek, kabulünden dolayı Müdür Genç'e teşekkür etti.

Şampiyon boksör Gamze Soğuksu da henüz yaşının genç olduğunu, bundan sonrada destek verilmesi durumunda altın madalyaları Ordu'ya getireceğinin sözünü verdi.

Konuşmaların ardından Genç, başarılı sporcuyu cumhuriyet altını ile ödüllendirdi.

Öte yandan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş'ta Gamze Soğuksu'yu makamında ağırlayarak altınla ödüllendirdi.