Ordu ORDULUM DERGİSİ ONUR ÖDÜLLERİ

ORDULUM DERGİSİ ONUR ÖDÜLLERİ

03.07.2016 - 11:26 | Son Güncellenme:

.

ORDULUM DERGİSİ ONUR ÖDÜLLERİ

Ordu’da aylık olarak okuyucularıyla buluşan Ordulum dergisi, ekonomi, siyaset, kültür, sanat, eğitim, medya, sağlık, sosyal hizmetler, yerel hizmet ve sivil toplum alanında önemli çalışmalara imza atmış isimleri plaketle onurlandırdı.
‘Ordu’nun Değerleri Buluşuyor’ sloganı altında bir otelde düzenlenen ve Ordu Vali Yardımcısı Turgut Subaşı’nın da katıldığı iftar yemeğine bir konuşma yapan Ordulum dergisi ve Haberci gazetesi sahibi Figen Çakmak, Ordu’ya emek vermiş, halen emek veren ve şehrin yararına projeler hazırlayan isimleri hatırlamak, onları onure etmek için bu geceyi düzenlediklerini belirtti.
Gecede Ordu Muharip Gaziler Derneği Kurucu Başkanı Abdullah Erarslan, Ordu Valiliği YİKOB Rehberlik ve Denetim Müdürü Celal Eker, Ordu Valiliği YİKOB İşletme Müdürü Namık Uzunlar, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Mehmet Yapar, 19 Eylül Musiki Cemiyeti Başkanı Ali Karahan, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Mürvet Kırca Bulut, eğitimci Nursen Kaymaz, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastalıkları Uzmanı Dr. İsmail Küçüker, ODÜ Eğitim Fakültesi Yrd. Doç. Dr. Filiz Zaimoğlu Öztürk, işadamları Halit Duyar, Bekir Hakan Aksu, Mustafa Congara, Levent Yıldırım, Metehan Baysal, Gölköylüler Derneği Başkanı Enver Top, eğitimci Osman Kaya, Ordu baro Başkanı İlhan Kurt, Ordu Tabipler Odası Başkanı Doç. Dr. Özgür Enginyurt, antrenör ve şampiyon boksör Eyüp Camcı, eğitimci İsmail Akkuş, işkadını Esra Kalafat Erdem, gazeteci Ali Yazan, Carmen Tiyatro kurucusu Umut Şahin, Padya Otel Müdürü Yüksel Gök ve emekli öğretmen Şükriye Kalafat’a plaket takdim edildi. Gecede 40’a yakın isme plaket verildi.