Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü'nde 2/B Çalışmaları Değerlendirme Toplantısı Düzenlendi

Orman Bölge Müdürlüğü'nde 2/B Çalışmaları Değerlendirme Toplantısı Düzenlendi

26.10.2017 - 02:02 | Son Güncellenme:

.

Orman Bölge Müdürlüğünde 2/B Çalışmaları Değerlendirme Toplantısı Düzenlendi

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Orman Genel Müdürlüğü ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü arasında 06 Ocak 2012 tarihinde imzalanan protokol kapsamında 2017 yılı 2/B iş programı kapsamında çalışılan birimlerle ilgili toplantı Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü’nde düzenlendi.
Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya Zonguldak Orman Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel, Tapu ve Kadastro XIX Bölge Müdürü Mustafa Çetinkaya, Bölge Müdür Yardımcısı Gültekin Aksan, Bartın İl Kadastro Müdürü Fatih Demir, Karabük İl Kadastro Müdürü Şinasi Abanoz, Zonguldak İl Kadastro Müdürü Suat Adil Çelik, Kadastro ve Mülkiyet Şube Müdürü, Bartın, Karabük ve Zonguldak İşletme Müdür Yardımcıları, Kadastro ve Mülkiyet Şefleri, Kontrol Mühendisleri, ve Harita Mühendisleri katıldı.
Orman Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel yaptığı konuşmada her iki Bölge Müdürlüğünün yapılan çalışmalar ile ilgili olarak sorunların çözümü noktasında birlikte hareket edildiğini, Bartın, Kastamonu ve Zonguldak illeri arasında tampon bölge sorununun en kısa zamanda çözüme kavuşturulması için gerekli çalışmaların yapıldığını, bundan sonra da birlik ve beraberlik içinde çalışmaların devam edeceğini belirtti. Tapu ve Kadastro XIX Bölge Müdürü Mustafa Çetinkaya ise ev sahipliğinden ötürü başta Bölge Müdürü olmak üzere tüm orman teşkilatına teşekkür ederek diğer kurumlar ile de çalışmalar içinde olunduğunu ancak orman teşkilatı ile koordineli bir şekilde çözüm odaklı çalışıldığını belirtti.
Toplantıda 2017 yılı 2/B madde çalışmaları sunu eşliğinde değerlendirildi. Yıl sonuna kadar Orman Bölge Müdürlüğünce Kadastro İl Müdürlüklerine kontrol için gönderilecek dosya miktarları görüşüldü. Ayrıca Kadastro İl Müdürlüklerince gerekli tedbirler alınarak kontrol onaylarının yapılması kararlaştırıldı.