Malzemeler:
 
1 domates
3 havuç
1 bardak bezelye
2 çay kaşığı kekik
2 soğan
2 kırmızı biber
1 kilo kuşbaşı
3 patates
3 kaşık sıvı yağ
Karabiber
Tuz
 
Hazırlanışı:
 
Et ve doğranmış soğanı yağda kavurun. Rendelenmiş domatesi de ekleyip karıştırın. 2 bardak su ekledikten sonra kapağı kapatın. Buharı çıktıktan sonra düdüğü kapatın ve 20-25 dakika kadar orta ateşte pişirin. 
 
Soğuyunca kapağı açıp, soyulmuş ve küp küp doğranmış havuç, patates, kırmızı biber, bezelye, tuz, karabiber ve kekik ilave edip sebzeler yumuşayıncaya kadar kısık ateşte düdüğü kapatmadan pişirin.
 
Afiyet olsun