Giresun Orman Ve Su İşleri Bakanı Eroğlu: Bu seçimleri mutlaka gümbür gümbür almamız lazım

Orman Ve Su İşleri Bakanı Eroğlu: Bu seçimleri mutlaka gümbür gümbür almamız lazım

21.09.2017 - 20:28 | Son Güncellenme:

"Şimdi bizim yapacağımız husus, bütün vatandaşları, 80 milyonu kucaklayarak, Giresun’da herkesi kucaklayarak onların gönlünü kazanmak"

Orman Ve Su İşleri Bakanı Eroğlu: Bu seçimleri mutlaka gümbür gümbür almamız lazım

GİRESUN (AA) - Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Şimdi bizim yapacağımız husus, bütün vatandaşları, 80 milyonu kucaklayarak, Giresun’da herkesi kucaklayarak onların gönlünü kazanmak" dedi.

Haberin Devamı

Eroğlu, AK Parti Giresun İl Başkanlığı ziyaretinde yaptığı konuşmada, 2019 yılı seçimlerinin tarihte bir milat olacağını söyledi.

Sistemin değiştiğini belirten Eroğlu, "Hatta eskiden olduğu gibi yüzde 33 ile yüzde 35 ile iktidar olmak mümkün değil, yüzde 50 artı 1 ile iktidar olmak mümkün. Çünkü Cumhurbaşkanı seçilebilmek için yüzde 50 artı 1 gerekiyor." diye konuştu.

Kasım 2019’da yapılacak olan hem milletvekili hem de Cumhurbaşkanlığı seçimleri için mahalli idari seçimlerin çok önemli olduğunu vurgulayan Eroğlu, şöyle devam etti:

"Burada gümbür gümbür inşallah tüm ilçelerde ve merkezde Allah’ın izniyle AK Parti bayrağını belediyelere dikmesi lazım. Özellikle tabii daha sonra bu seçimlerde kazanacağımız başarı aynı zamanda Kasım ayında 2019’daki özellikle milletvekilleri ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerine de bir ölçü olacaktır, bir kıstas olacaktır. Dolayısıyla mahalli idari seçimlerine şimdiden hazırlanalım."

Haberin Devamı

Eroğlu, şimdiden gönül alma çalışmalarına başlamaları gerektiğine dikkati çekerek, "Vatandaş zaten bize inanmış, 'yaparsa AK Parti yapar' diyor. Bundan herhangi bir tereddütü yok. Şimdi bizim yapacağımız husus bütün vatandaşları, 80 milyonu kucaklayarak, Giresun’da herkesi kucaklayarak onların gönlünü kazanmak." şeklinde konuştu.

Özellikle gönül kazanmanın çok önemli olduğunun altını çizen Eroğlu, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bu yüzden sizlerden istirhamım yarından tezi yok bir an önce çalışmalara başlamamız lazım kapı kapı dolaşarak. Çünkü özellikle Türkiye’nin önünü kesmek isteyen bazı güçler, düşmanlar 2019 seçimlerine kitlendi. Bu yüzden bu seçimleri mutlaka gümbür gümbür almamız lazım."

Can Akengin Sanat Galerisi'nde, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ile Giresun Gezgin Fotoğrafçılar Derneğince düzenlenen Koçkayası Foto Maratonu'nda derece alan yarışmacılara ödüllerini veren Bakan Eroğlu, daha sonra sergideki fotoğrafları inceledi.

Eroğlu, buradaki programın ardından vefat eden eski AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü’nün ailesini ziyaret ederek başsağlığı diledi.