Muğla ORMANSPOR BİLECİK’E BİLENİYOR

ORMANSPOR BİLECİK’E BİLENİYOR

28.01.2015 - 12:08 | Son Güncellenme:

.

ORMANSPOR BİLECİK’E BİLENİYOR

Muğla Ormanspor, Cumartesi günü saat 17.00’de Atatürk Spor Salonunda oynayacağı Bilecik Belediye karşılaşmasına kenetlendi. Takımdaki sakatlıkların ve cezalı oyuncuların cezalarının sona ermesi ile uzun süre sonra sahaya eksiksiz çıkması beklenen Yeşil-Beyazlılar, düşme potasından bir türlü kurtulamayan ve bu maçı kazanmaya ihtiyacı olan Bilecik Belediye ile zorlu bir maça çıkacak.
Hafta sonu oynanacak karşılaşmanın Bilecik Belediyenin durumu nedeni ile önem taşıdığını belirten Muğla Ormanspor Basketbol Takımları Genel Menajeri İlker Cömert, “Bilecik düşme potasından kurtulmak istiyor. Geçen hafta kendi evinde Boluspor gibi güçlü bir takımı yenmeyi başardı. Bu hafta Muğla’ya mutlak galibiyet parolası ile geliyorlar. Fakat biz çok güçlü bir takımız, son dönemde takımımız birbirine daha da kitlendi. Hafta sonu seyircimizin de desteği ile bu önemli maçtan galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum” dedi.
Transferin son günü renklerine kattıkları Beko Basketbol liginde oynamış Çağla Karabulut ile ilgili eleştirilerin yersiz olduğunu söyleyen Cömert, “Çağlar kötü bir sakatlıktan çıktı. Yeni bir camiaya geldi. Kendisi önemli bir oyuncu, iyi bir abi, hepsinden önemlisi iyi bir karakter. Ben Çağlar’ın bu hafta ile birlikte bize çok büyük katkı sağlayacağına inanıyorum” dedi.
Hafta sonu Cumartesi günü seyrici desteğinin önemine de değinen Cömert, “Tüm basketbolseverleri tüm taraftarları bu önemli maça bekliyoruz. Galibiyet için seyircimizin desteği her şeyden önemli” dedi.