Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Genç'ten Kutlama Mesajı

Ortahisar Belediye Başkanı Genç'ten Kutlama Mesajı

25.06.2018 - 16:01 | Son Güncellenme:

.

Ortahisar Belediye Başkanı Gençten Kutlama Mesajı

TRABZON (AA) - Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi sonrasında kutlama mesajı yayımladı.

Haberin Devamı

Genç, yaptığı yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden seçildiğini anımsatarak, "Milletimizin bağrından çıkarak, her zaman sırtını milletine dayayan, milletten başka güç tanımayan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bir kez daha cumhurbaşkanı seçilme şerefine ve onuruna nail olmuştur." ifadelerine yer verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebriklerini ileten Genç, Cumhurbaşkanı'nın hedefleri doğrultusunda, gösterdiği her yolda var güçleriyle çalışarak daha güçlü bir Türkiye inşa edeceklerine söz vererek, Türkiye'nin her zamankinden daha güçlü, daha cesur bir şekilde Cumhurbaşkanı'nın önderliğinde yoluna devam edeceğini kaydetti.

Genç, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın her seçimden güçlenerek çıktığını belirterek, şunları kaydetti:

Haberin Devamı

"Kendisini aziz Türk milletine adayan, milletin adamı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 24 Haziran seçimlerinden de yüzde 52,59 oyla galip çıkarak kırılması güç bir rekora imza atmıştır. Girdiği her seçimden güçlenerek çıkarak halkın gönlündeki yerini her defasında sağlamlaştıran bir siyaset adamı dünya tarihinde çok az görülür. İktidara geldiği günden beri hizmet ve projeleriyle Türk siyasetine damga vuran Cumhurbaşkanımız bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da halkımızın güçlü desteğiyle birçok projeyi Türkiye'ye kazandıracaktır. Milletin adamı milletine hizmet yolunda tarihte eşi benzeri görülmemiş bir fedakarlıkla Türkiye'yi dünyanın sayılı devletleri arasına sokmuştur. Bundan dolayıdır ki, milletimiz en doğru kararı verip, Cumhurbaşkanımızı tekrar bu koltuğa getirerek işi ehline teslim etmiştir. 24 Haziran'dan zaferle çıkan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı, AK Parti teşkilatlarını ve yöneticilerine seçim sürecinde ortaya koymuş oldukları fedakar ve cefakar çalışmalarından dolayı teşekkürlerimi ve şükranlarımı iletiyorum. Trabzon'da ve Türkiye genelinde seçim sürecinin olaysız, demokratik bir hava içerisinde geçmesi demokratik olgunluk seviyesinin geldiği nokta bakımından memnuniyet verici bir durumdur."