Gündem Aşk Zamanı 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Aşk Zamanı 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

13.07.2015 - 11:35 | Son Güncellenme:

Atv ekranlarında ikinci bölümüyle ekrana gelen "Aşk Zamanı" dizisi sosyal medyaya damga vurdu. Merakla beklenen Aşk Zamanı 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Aşk Zamanı yeni bölümünde neler olacak? Detaylar ve yeni gelişmeler haberimizde...

Aşk Zamanı 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Aşk Zamanı, romantik komedi tadındaki hikâyesiyle tüm dikkatleri üzerine çekti. Kabadayılık’tan emekli bir “baba” ve kızlarının komik, aşk dolu hikâyesi “Aşk Zamanı” merakla beklenen 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Aşk Zamanı yeni bölümüyle (16 Temmuz Perşembe) 21.15’te atv’de.

AŞK ZAMANI 3. BÖLÜM FRAGMANI - İZLE



Geçtiğimiz hafta yayınlanan dizinin son bölüm etiketi #şimdiaşkzamanı, kısa sürede Twitter Türkiye Trending Topics listesine girdi. #şimdiaşkzamanı etiketi, üst sıralara yükseldiği Twitter Türkiye Trending Topics listesinde, uzun süre kalmayı başardı.

Bir kabadayının emekli olmaya karar verip kızlarıyla bir Ege kasabasına yerleşmesini konu edinen dizi, romantik komedi tadındaki hikâyesiyle fark yaratıyor.

Haberin Devamı

Aşk Zamanı son böllümünde; Orhan, her ne kadar kızlarını bu ufak kasabada daha kolay zapt edebileceğini düşünse de hayat kızlarının önüne yeni aşklar çıkarmaktadır. Sema, babasının düşmanı Yahya'nın adamı olduğunu bilmeden Fikret'le görüşmektedir. Eda, babasına bir kere daha yakalanma pahasına Doktor Levent ile görüşmekten vazgeçmez. Ok yaydan çıkmıştır bir kere... Üstelik Orhan'ın kötü şöhreti, burada da peşini bırakmamaktadır. Karıştığı bir olay yüzünden, ezeli düşmanı Emniyet Amiri Tekin tarafından hapse atılır. Bu durum başta büyük kızı Sema olmak üzere kızlarında hayal kırıklığı yaratır.