Cadde Oscar’ın en şık kadınları

Oscar’ın en şık kadınları

24.02.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Yılın en önemli etkinliklerinden biri olan Oscar’da, ödül kazanan oyuncular kadar, o gece tercih ettikleri elbiseleri de konuşuluyor.

Oscar’ın en şık kadınları

Los Angeles’ta bu yıl 89’uncusu düzenlenecek ve kırmızı halıda şıklık yarışı yaşanacak olan Akademi Ödülleri öncesinde, geçmiş yılların en şık kadınlarını The Telegraph derledi

Haberin Devamı

Kırmızının asaleti

Kırmızı halının vazgeçilmez rengini, 2008 yılında Heidi Klum da tercih etmişti. John Galliano tasarımı elbisesiyle dikkat çeken Klum, güzel gülümsemesiyle de gecenin yıldızları arasına girmeyi başarmıştı.

‘Şirin elbise’

‘Erin Brockovich’ filmindeki rolüyle 2000 yılında ‘En İyi Kadın Oyuncu Oscarı’nı kazanan oyuncu Julia Roberts, Valentino elbisesiyle dikkat çekmişti. Şu anda 49 yaşında olan oyuncu, vintage tasarlanan siyah beyaz tuvaleti için “Şirin bir elbise” yorumunu yapmıştı.

Cesur dekolte

2004 yılında düzenlenen Oscar ödüllerinin en dikkat çeken ismi şüphesiz Angelina Jolie’ydi.
Marc Bouwer imzalı derin dekolteli elbisesiyle iddialı bir görüntü yakalayan oyuncu, beyaz saten kumaşla da kendine güvenin ne demek olduğunu sergilemişti.

Haberin Devamı

Çiçek detayları

Kırmızı halıda görmeye alışkın olduğumuz Kate Winslet, kırmızı rengin en çok yakıştığı isimlerden. Ben de Lisi tasarımcılarına ait çiçek detaylı tek omuzlu elbiseyi, çanta ve sade makyajıyla tamamlayan oyuncu, 2002 yılında objektiflere böyle gülümsemişti.

Hamile şıklığı

2015’te düzenlenen Oscar Ödülleri gecesine belirginleşen karnıyla katılan Keira Knightley, hamile şıklığını gözler önüne sermişti. Romantik tasarım Valentino elbisesiyle kırmızı halıda poz veren oyuncu, sade makyajıyla da dikkat çekmişti.

Yeşil kızıl uyumu


Rol aldığı ‘La La Land’ filmi 14 dalda Oscar adayı olan Emma Stone, iki yıl önce düzenlenen törende giydiği yer yer transparan detaylı elbisesiyle öne çıkmıştı. Elie Saab imzalı soluk yeşil bu tuvalet, oyuncunun aynı renkteki ayakkabıları ve kızıl saçıyla tam bir uyum yakalamıştı.

İpeğin cazibesi

Hilary Swank’ın 2005 yılındaki törende tercih ettiği gece mavisi elbisesi, Guy Laroche imzası taşıyor. ‘Milyon Dolarlık Bebek’ filminde canlandırdığı rolüyle drama dalında ‘En İyi Kadın Oyuncu’ Oscarı’nı kazanan Swank, ipek kumaştan kuyruklu elbisesiyle göz kamaştırmıştı.

Pişti ihtimali

2013 yılında gerçekleşen Oscar törenine Amanda Seyfried, lila rengi elbisesiyle katılmıştı. Aslında Alexander McQueen tasarımı bu tuvaletin bir benzerini o yıl ödül alan oyuncu Anne Hathaway giyecekti fakat pişti olma ihtimaline karşı Hathaway son anda kararını Prada’dan yana vermişti. Seyfried, şu sıralar ilk bebeğine hamile...