Ege Oscar tamam Kadu devam

Oscar tamam Kadu devam

14.06.2018 - 00:28 | Son Güncellenme:

Göztepe’de Teknik Direktör Bayram Bektaş, Scarione’yle devam etmeme kararı aldı. Teknik adam, sakatlığı nedeniyle ameliyat olan Kadu için de “Kendisini takımda görmek istiyorum” dedi.

Oscar tamam Kadu devam

Süper Lig’de kadrosundan Sabri, Selçuk, Günay, Tanju, Leo ve Demba Ba ile yollarını ayırıp Elazığspor’da Alparslan’la 3 yıllık mukavele yapan İzmir temsilcisi Göztepe’de Oscar Scarione ve Kadu’nun durumları da belli oldu. Geçen sezonun ikinci yarısında itibaren düşüşe geçen ve forma şansı bulamayan Scarione ile yolların ayrılmasına karar verildi. Teknik Direktör Bayram Bektaş’ın aramalarına cevap vermeyen Scarione’nin yeni sezonda kadroda düşünülmediği açıklandı.

Haberin Devamı

Kampa katılacak

Göztepe’de dizinden yaşadığı sakatlık sonucu sezon sonuna doğru Brezilya’da ameliyat olan Kadu’nun ise hazırlık kampına katılacağı bildirildi. Operasyon geçirdikten sonra Adnan Süvari Tesisleri’nde çalışmalarını tek başına sürdüren Brezilyalı oyuncunun oldukça kaliteli bir isim olduğunu vurgulayan Bayram Bektaş, “Kadu hem karakterli bir insan hem de iyi bir futbolcu. Kendisini kampa dahil edeceğim. Kendisini yeni sezonda takımımda görmek istiyorum” dedi.