Osmaniye OSMANİYESPOR’DA FLAŞ TRANSFER

OSMANİYESPOR’DA FLAŞ TRANSFER

19.08.2014 - 16:34 | Son Güncellenme:

.

OSMANİYESPOR’DA FLAŞ TRANSFER

Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Osmaniyespor Futbol Kulübü transfer komitesi, geçtiğimiz sezon 2. Lig takımı Eyüpspor’da forma giyen golcü oyuncu 33 yaşındaki Erhan Küçük ile bir yıllık sözleşme imzaladı. Osmaniyespor 2. Başkanı Haydar Aktürk, takıma yeni transfer edilen Erhan Küçük’ün Osmaniye’ye hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.
Yeni yönetim kurulunun hedefinin öncelikle üçüncü lig olduğunu söyleyen Aktürk, “Osmaniyespor bu dönem yeni bir yönetim ve anlayışla sezona başlıyor. Hedefimiz öncelikle üçüncü lig. Bu hedefimize yönelik şuana kadar 11 dış ve 8 iç transfer 2 de alt yapıdan olmak üzere 21 futbolcu aldık. Bugün ise Türkiye’de tanınan, daha önce çeşitli profesyonel takımlarda oynayan Erhan Küçük’ü de Osmaniyespor kadrosuna kattık. Onu Osmaniyespor yönetimi içerisindeki müteahhit arkadaşların desteği ile bütçenin dışında kendi aramızda topladığımız parayla transfer ediyoruz. Bu da Osmaniye’ye bizim bir hediyemiz olsun diyoruz. Bizler Osmaniyelilere güveniyoruz, onların güvenine layık olmaya çalışıyoruz ve Osmaniyelilerin de bu konuda desteklerini bekliyoruz” dedi.
Osmaniyesporlu yöneticilerden Müteahhit Ali Kale ve Yüksel Atalay da Erhan Küçük’ün takıma faydalı olacağını belirterek, bütün müttehitlerin de Osmaniyespor’a bağış yapmalarının gerektiğini dile getirdiler.
Başarılı golcü Erhan Küçük ise kariyerinde birçok başarı olduğunu, bu başarılarla birlikte Osmaniyespor’u bir üst lige takım arkadaşları ve taraftarlarla taşıyacaklarını söyledi. Küçük, “Futbol hayatına Galatasaray’da başlayıp profesyonel olarak Kasımpaşaspor’da uzun zaman oynadım. Kasımpaşa’yı da oradaki arkadaşlarla alttan alıp, Süper Lig’e kadar çıkardık. Buradaki toplulukta bu şehre ve formaya inanmış çok güzel bir topluluk. Bana da inanıp, buraya çağırdıkları için herkese teşekkür ederim. İnşallah Osmaniyespor’u da önce bir üst lige, ondan sonrada ikinci lige çıkarmak için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu. Erhan Küçük’ün futbola Galatasaray alt yapısında başladığı, İstanbul Güngörenspor, Şehreminispor, Mezitlispor, Mustafa Kemal Paşa, Kasımpaşa, Çaykur Rizespor, Kızılcahamamspor, Balıkesirspor ve Eyüpspor takımlarında olmak üzere Süper Lig, Spor Toto 2. Lig, Spor Toto 3. Lig takımlarında forma giydiği kaydedildi.

Yazarlar