Osmaniye Osmaniyespor Fk, Lige Galibiyetle Başlamak İstiyor

Osmaniyespor Fk, Lige Galibiyetle Başlamak İstiyor

25.08.2017 - 11:34 | Son Güncellenme:

.

Osmaniyespor Fk, Lige Galibiyetle Başlamak İstiyor

Geçen sezon Bölgesel Amatör Ligi (BAL) şampiyon olarak tamamlayarak 3. Lige çıkan Osmaniyespor FK, kendi saha ve seyircisi önünde profesyonel ligde ilk maçında Baysal İnşaat Düzyurtspor’u mağlup etmek istiyor.
TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele edecek Osmaniyespor FK, 2017-2018 sezonunun ilk haftasında sahasında yarın Baysal İnşaat Düzyurtspor’u konuk edecek. Yeni sezona iyi bir başlangıç yapmak istediklerini belirten Osmaniyespor FK Basın Sözcüsü Kazım Güntürkün, takımın hazırlıklarını tamamladığını ve maç saatini beklediğini söyledi.
Ziraat Türkiye Kupası’nda 2. Tura yükselmenin sevincini yaşadıklarını ifade eden Güntürkün, “Ligin ilk maçında kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağız. Muhteşem taraftarımızın da desteğiyle sahadan galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum. Sporcularımızın moralleri yerinde şampiyonluk parolasıyla çıktığımız 3. Ligde ilk maçımızda taraftarımıza galibiyet sevinci yaşatmak istiyoruz. Takımımızı hiçbir zaman yalnız bırakmayan taraftarımız bu maçta yine bizim en büyük itici gücümüz olacak. Lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Tüm taraftarlarımızı ve Osmaniyelileri maça davet ediyorum” dedi.
7 Ocak Şehir Stadyumu’nda saat 16.30’da oynanacak müsabakada İstanbul Bölgesi hakemi Özay Biliyeci düdük çalacak. Yardımcılıklarını ise İstanbul bölgesi hakemlerinden Efe Kurtuluş ve Ozan Ergün ile Tekirdağ Bölgesinde Mustafa Çevik yapacak.