Osmaniye OSMANİYESPOR FK SAHAYA İNDİ

OSMANİYESPOR FK SAHAYA İNDİ

26.07.2016 - 12:43 | Son Güncellenme:

.

OSMANİYESPOR FK SAHAYA İNDİ

Osmaniye’nin Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Osmaniyespor FK 2016-2017 sezon hazırlıklarına başladı.
Osmaniye Korkutata Üniversitesi sentetik sahada yapılan ilk antrenmanı Osmaniye Valisi Kerem Al, AK Parti Osmaniye Milletvekili Dr. Suat Önal, Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, Osmaniye İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, kurum müdürleri ve taraftarlar izledi.
Kulüp Başkanı Murat Teke, antrenman öncesi yaptığı açıklamada, yeni sezonun hayırlı uğurlu olmasını temenni etti. Teke, ”Bugün yapmış olduğumuz ilk antrenmanla yeni sezon hazırlıklarına başladık. O sene bu sene sloganıyla çıktığımız yeni sezonda inşallah kendimize ve şehrimize yakışır bir futbolla üst lige çıkacağız. İyi bir kadro kurduk. Yeni katılan arkadaşlarımızın takıma uyumunu sağlamak için iyi bir hazırlık dönemi geçireceğiz. Futbol isteği olan, güçlü taraftarı olan bu takıma üst ligler yakışır. Bizde bu doğrultuda kurduğumuz takımımızla yapılması gereken ne varsa onu yaparak üst lige çıkacağız. İnşallah verimli, sakatlık olmayan, takım uyumunun kısa sürede gerçekleştiği bir kamp dönemi geçireceğiz. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Kulüp olarak herkesin sorumluluğunu en iyi şekilde bildiğini söyleyen Osmaniyespor FK Teknik Direktörü Harun Aydoslu, ”İnanıyorum ki Rabbimin izni ile bu takım bu şehre şampiyonluk yaşatacaktır. Hepimiz sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Beklentileri çok iyi biliyoruz. Bu beklentilere cevap verecek kapasitemiz ve gücümüz vardır. Yönetim ile Teknik Ekibi ile Futbolcuları ile Şehri ve Taraftarı ile bütünleşmiş bir takımın karşısında durmak mümkün olmayacaktır. Bugünde gördük ki Futbol Takımımıza karşı duyulan ilgi alaka bizlerin sorumluluğunu daha da artırmış daha da motive etmiştir. Bizi burada yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.