Bursa Otobüslere Bisiklet Taşıma Aparatı

Otobüslere Bisiklet Taşıma Aparatı

27.10.2017 - 16:31 | Son Güncellenme:

.

Otobüslere Bisiklet Taşıma Aparatı

Bursa-İstanbul arası kara, deniz ve hava ulaşımı ile şehir içi toplu ulaşım hizmetlerini kesintisiz sürdüren BURULAŞ, 1M ile 2 GM hattında çalışan araçlara bisiklet taşıyıcı aparatlar takıyor.
Katlanmış bisikletlerle bütün şehir içi toplu taşıma araçlarına saat sınırlaması olmaksızın binilmesini sağlayan BURULAŞ, şimdi de 1M ile 2GM hattında çalışan araçlara bisiklet taşıyıcı aparatlar takıyor. BURULAŞ yeni uygulamaları ile şehir içinde bisiklet kullanımının yaygınlaştırılmasını, trafikte daha fazla saygı görmesi için kamuoyu oluşturulmasını hedefliyor. Bursaray Emek İstasyonu/Mudanya hattında hizmet veren 1M ile Bursaray Emek İstasyonu/Güzelyalı hattında hizmet veren 2/GM araçlarına takılan bisiklet taşıyıcı aparatlar sayesinde bisiklet tutkunları artık hafta sonları Mudanya ve Güzelyalı’da gönül rahatlığı ile bisikletleriyle gezebilecek.
Burulaş yetkilileri, bu hatla başlayan bisiklet aparatı uygulamasının yolculardan gelen taleplere göre diğer hatlara da yaygınlaştırılacağını kaydetti.