Gündem Otomobil ağaca çarpıp ikiye bölündü

Otomobil ağaca çarpıp ikiye bölündü

16.05.2016 - 10:12 | Son Güncellenme:

Bursa'da akrabalarının düğününden dönen 3 arkadaşın kaza yaptığı araç ağaca çarparak ikiye bölünürken, sürücü araç içinde sıkıştı. Sürücünün olay yerine gelen yakını sinir krizi geçirdi.

Otomobil ağaca çarpıp ikiye bölündü

Kaza, Bursa'nın Merkez Osmangazi ilçesi Zafer Bulvarında gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Atıcılar Mahallesinden Gökdere Bulvarı istikametine gitmekte olan Serdar Aydın (38) idaresindeki otomobil yağıştan dolayı kayganlaşmış yolda kontrolden çıktı. Bir süre savrulan otomobil orta refüjde bulunan bir ağaca çarptı.

Haberin Devamı

Kazanın etkisiyle neredeyse ikiye bölünen otomobilde Serdar Aydın sürücü koltuğunda sıkıştı. Bacağından ve başından yaralanan sürücü Aydın İtfaiye Kaza Kırım ve Umke Ekiplerince sıkıştığı otomobilden çıkarılarak ambulansla Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Ayrıca otomobilde bulunan Bayram Özer ve Caner Delikli de olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından tedavi edilmek üzere Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

AMCASINI ÖLDÜ SANDI, SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ
Kazanın ardından durumu öğrenen sürücü Aydın'ın yeğeni olay yerine geldi. Hurdaya dönen otomobili gören Aydın'ın yeğeni amcası Serdar Aydın'ın hayatını kaybettiğini düşünerek sinir krizi geçirdi. Aydın'ın yeğeninin feryatları yürek burktu.