Otomobil Adam, Mart 2013’te Türkiye’de olacak

Adam, Mart 2013’te Türkiye’de olacak

26.11.2012 - 00:05 | Son Güncellenme:

Opel’in tamamen yeni ve küçük üyesi Adam, 2013 yılının mart ayından itibaren Türkiye’ye getiriliyor. Jam, Glam ve Slam olmak üzere üç farklı donanım seçeneğiyle satışa sunulacak Adam’dan gelecek yıl 250 adet satılması bekleniyor.

Adam, Mart 2013’te Türkiye’de olacak

Autoshow 2012’de Türk tüketicisinin karşısına ilk kez çıkan ve minik Adam, Opel’in Avrupa’da ümit bağladığı yenilikler arasında yer alıyor. Adını Opel’in kurucusu Adam Opel’den alan minik araç, sunduğu kişiselleştirme seçenekleri, ilginç donanımları, şirin tasarımı ve teknolojik özellikleriyle dikkat çekiyor. İki kapılı ve dört kişilik olan otomobil, özellikle de geniş renk, döşeme, “ışık efekti” seçenekleriyle iddialı.

Haberin Devamı

Donanımlar kalabalık

Türkiye’ye 2013 yılının mart ayında getirilmesi planlanan yeni Adam, üç farklı donanım paketi ve 1.2 lt’lik (70 HP) benzinli motorla satışa sunulacak.
Aralarında “yıldızlı bir gökyüzü izlenimi” yaratan ve 64 LED ampulle aydınlatılan “Starlight” tavan döşemesi seçeneğinin de bulunduğu ekstra donanımlar, aracın geniş kişiselleştirme imkânlarını neredeyse sınırsız hale getiriyor.
Araçta, akıllı telefonlarla entegre olabilen yeni “IntelliLink” araç içi bilgi-eğlence sistemi, dar alanlarda dahi park etmeyi kolaylaştıran Gelişmiş Park Pilotu sistemi, Kör Nokta Uyarı’sı bunlardan bazıları.