Otomobil Amarok ses getiyor!

Amarok ses getiyor!

17.08.2012 - 15:34 | Son Güncellenme:

Volkswagen Ticari Araç tarafından gerçekleştirilen ‘Amarok Pikap Live’ etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Kullanılan teknolojiyle dev bir perküsyona dönüşen ve yaz aylarının popüler mekanlarında boy gösteren Amarok Pikap, izleyenlerin katılımıyla daha da eğlenceli hale geliyor.

Amarok ses getiyor

Volkswagen Ticari Araç’ın ilk pick up modeli olan Amarok, dev bir perküsyon enstrümanına dönüştü ve plajlardaki yerini aldı. Kullanılan özel bir teknoloji sayesinde, şasisi üzerindeki farklı noktalardan farklı perküsyon sesleri veren Amarok, Türkiye’nin en önemli beach kulüplerinde ‘Amarok Pikap Live’ etkinlikleri ile müziği kumsala taşıyor. Dünya’da ilk kez bir araç üzerinde kullanılan sistem, Volkswagen Ticari Araç için Türkiye’de geliştirildi. DJ için de ayrı bir alanın tasarlandığı Amarok Pikap, plaj partilerin aranılan ekipmanı oldu.

Burç Beach’ten başladı, Bayram’da Bodrum’da, sonraki rota Alaçatı

İlk olarak İstanbul’un en sevilen klüplerinden olan Burç Beach’te başlayan Amarok Pikap etkinliği, 18 Ağustos’tan itibaren Bodrum’da ve 27 Ağustos’tan itibaren de Çeşme’de devam edecek. 17 - 25 Ağustos tarihleri arasında, Bodrum’un popüler mekanlarından Fink Beach’te yerini alacak ‘Amarok Pikap Live’ etkinliklerinde, son gün ünlü DJ Hüseyin Karadayı performansıyla Fink Beach’i hareketlendirecek. Amarok Pikap’ın bir sonraki durağı 27 Ağustos - 1 Eylül tarihleri arasında Alaçatı’da gerçekleştirilecek olan ‘Dünya Sörf Şampiyonası’ olacak.

Etkinlik Volkswagen Ticari Araç Facebook Sayfasından da takip edilebilecek

Volkswagen Ticari Araç’ın da sponsorlarından olduğu ‘Dünya Sörf Şampiyonası’ süresince Alaçatı’da kalacak olan Amarok Pikap, ünlü DJ Hüseyin Karadayı ile burada da bir aktivite gerçekleştirecek. Amarok Pikap ve DJ Hüseyin Karadayı, 31 Ağustos günü yarışlar sonrasında gerçekleştirilecek ‘Amarok SoundWave Party’ de sergileyecekleri performans ile şampiyonayı hareketlendirecek.

Volkswagen Ticari Araç’ın facebook sayfası üzerinden de takip edilebilecek etkinlikler süresince kullanıcıların atacakları #amarokpikap tweetleri ve #amarokpikap etiketiyle paylaşacakları instagram fotoğrafları da facebook üzerinden yayında olacak.