Otomobil BMW i7 özellikleri! BMW i7 nasıl olacak?

BMW i7 özellikleri! BMW i7 nasıl olacak?

21.10.2019 - 01:02 | Son Güncellenme:

BMW'nin yeni çalışmalarına göre, 7 serisinin tamamen elektrikli bir hale geçmesi bekleniyor. Ortaya çıkan haberlere baktığımızda bir çok yenilik ile gelen yeni 7 serisi, i/ olarak adlandırılacak. Yeni haberlerle birlikte, bu durum kesinlik kazandı. PPeki, BMW'nin yeni i7 serisi ne gibi yeniliklerle geliyor? BMW i7 özellikleri!

BMW i7 özellikleri BMW i7 nasıl olacak

BMW tarafındaki elektrikli araç seçeneğini arttırmak isteyen yeni CEO, buna göre çalışmaları yapıyor. Yapılan açıklamalara göre, tanıtılması beklenen EV 7 serisi çok güçlü bir şekilde gelecek. Daha önce hiç kullanılmadığı kadar büyük ve güçlü bir akü ile geleceği söylenen yeni seri BMW i7'nin iki farklı modeli olacak. Bu modeller, BMW i7 adı altında standart ve i7S olacak.

Haberin Devamı

BMW i7 ve i7S teknik özellikleri

Açıklamalara göre BMW i7S, 670 meygir gücüne ve 120 kW'lık bataryaya sahip olacak. Küçük kardeşi diyebileceğimiz standart model i7 ise 550 beygir gücü ve 100 kW'lık batarya ile piyasaya sürülecek.

Yeni BMW i7 serisinde birden fazla elektrikli motor kullanılacak. Bu sayede de 4 çeker bir araç olma özelliği taşıyacak. Şarj süresinin satışlara önemli etki yapmasından ötürü de, BMW yeni bir hızlı şarj teknolojisi üzerinde çalıştığını paylaştı.