Otomobil BMW'den benzersiz özellikler

BMW'den benzersiz özellikler

15.03.2013 - 17:48 | Son Güncellenme:

BMW 1 Serisi Special Edition modelleri, segmentindeki diğer otomobillerde sunulmayan özellikleri sunuyor.

BMWden benzersiz özellikler

BMW 116i Black Edition, siyah otomobil severleri ve karizmatik görünüme önem verenleri kendisine çekiyor. 17 inç alüminyum alaşımlı koyu renk jantlar, koyu renk arka camlar ve metalik siyah gövde rengi ile hem sportif hem de şık bir dış görünüşe sahip.
İç mekanda ise siyahın hakimiyeti ön konsoldaki parlak siyah kaplamalar ile devam ederken kırmızı detaylar da dikkat çekiyor. Kırmızı dikişli yan destekli spor koltuklar ve kırmızı dikişli çok fonksiyonlu spor deri direksiyon albenili bir şıklık oluşturuyor.

Ayrıca geri görüş kamerasından alınan görüntü orta konsoldaki 6,5 inç büyüklüğündeki ekrana yansıtılıyor. Açılır cam tavan, bi-xenon farlar, iki bölgeli otomatik klima, usb girişi, bluetooth ve gelişmiş gösterge paneli gibi donanımları da standardında bulunduruyor.

BMW 116i Connected Edition ise teknoloji severler için oluşturuldu. Orta konsolda sabit olan ve rahatlıkla görülebilen 8,8 inç büyüklüğündeki bilgi ekranından Navigasyon yönetimini yapabilir ve internete girerek e-postalarınızı kontrol edebilir, Facebook’da gezinerek, Google’da sörf yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

BMW Apps ve akıllı telefonlar için arayüz sayesinde geniş bir müzik seçeneğine sahip olursunuz. Ayrıca yine aynı ekrandan geri görüş kamerası sayesinde manevraları takip edebilirsiniz.
BMW 116i Connected Edition, 17 inç alüminyum alaşımlı çok kollu jantları, bi-xenon farları standart beyaz tonundan farklı metalik mineral beyaz rengi ile ayrışıyor. Segmentinin tek arkadan itişli otomobili olma özelliği ve ön-arka bölüm arasındaki 50:50 ağırlık dağılımı ile sürüş keyfini üstün yol tutuş ve denge ile birleştirmeyi başarıyor.

Tüm BMW 116i modelleri 136 bg’deki TwinPower Turbo motor ile ortalamada 5,6 litre yakıt tüketimi sağlarken 3 farklı sürüş modunu ve sarsıntısız geçişlere sahip 8 ileri otomatik şanzımanı da beraberinde standart olarak sunuyor.