Otomobil Bologna Motor Show'a Türkiye'den ilk katılan Volkicar!

Bologna Motor Show'a Türkiye'den ilk katılan Volkicar!

11.12.2012 - 16:09 | Son Güncellenme:

37. Bologna Motor Show 5-9 Aralık tarihleri arasında İtalya’da düzenlendi. Türkiye’nin ilk yerli üretim yarış otomobili VOLKICAR, bu önemli fuara katılan ilk ve tek Türk markası oldu.

Bologna Motor Showa Türkiyeden ilk katılan Volkicar

Birçok tanınmış marka ve ismin yaptığı showlar arasında, VOLKICAR, gösterisi ile fuarın baş aktörü oldu.

37.si düzenlenen Bologna Motor Show, her zamankinden renkli görüntülere sahne oldu. Türkiye’nin ralli efsanesi Volkan Işık tarafından tasarlanan ve üretilen safkan yarış otomobili VOLKICAR, Lassa’nın desteği ile bu önemli fuarda yerini aldı ve yaptığı showlarla fuarın önemli katılımcılarından biri oldu.

Bu sene Avrupa’da yaşanan ekonomik krizden etkilenmesine rağmen, sektörün bu en önemli fuarını 400.000’in üzerinde biletli ziyaretçi ziyaret etti. Bologna fuarının en güzel görüntüleri her sene olduğu gibi yine Motorsport Arena’daydı. Otomotiv ve motorsporlarının önemli markalarının yer aldığı Motorsport Arena’daki VOLKICAR’ın showu, izlemeye gelenleri büyüledi ve Türk safkan yarış otomobili ziyaretçileri kendine hayran bıraktı.

2012 sezonunda V1 Challenge, V2 Challenge ve katıldığı organizasyonlarla gönüllerde taht kuran VOLKICAR’ın bir sonraki heyecanı 16 Aralık’da İzmit Körfez Pisti’nde yapılacak V1 Challenge final yarışı.