Otomobil Eskişehir Rallisi yapıldı!

Eskişehir Rallisi yapıldı!

30.04.2012 - 10:36 | Son Güncellenme:

2012 Türkiye Ralli Şampiyonası ikinci yarışı Eskişehir Rallisi 28 – 29 Nisan tarihlerinde organize edildi.

Eskişehir Rallisi yapıldı

MY Team organizasyonu ile sezona büyük sükse yaparak başlayan pilotlar Hakkı Ağaoğlu ve Cüney Göz ilk yarış Ege Rallisi’nin ardından Eskişehir Rallisi’nde start aldılar.

28 Nisan Cumartesi günü verilen startın ardından 3 etap koşuldu. Üçüncü etapta motor arızası yaşayan Cüneyt Göz- Çiçek Güney ikilisi yarışa erken veda etti.

Sınıf 3’de mücadele eden Hakkı Ağaoğlu – Hakan Uçucu için Eskişehir Rallisi hızlı başladı. Yarışın startından itibaren atak yapan Ağaoğlu,ilk günü genel klasman on üçüncüsü, Sınıf 3 dördüncüsü olarak tamamladı. Pazar günü 6 etap koşuldu. Hakkı Ağaoğlu sınıfında 3.lüğe çıktı. Ancak son loopta spin atan ve yol dışına çıkan Ağaoğlu, 3.lüğü kaybetse de yarıştan dördüncülük puanı ile ayrılmayı başardı.

Yarış sonrası açıklama yapan Hakkı Ağaoğlu şunları söyledi: “Yine şanssız bir yarış geçirdik. İlk gün önümde yavaşlayan otomobilin arkasında zaman kaybettim. İkinci gün ise turbomuzdan istediğimiz verimi alamadık. Ama sezonun ilk iki asfalt yarışı geride kaldı.İsok İstanbul Rallisi’nin toprak etaplarında iddialı olmayı hedefliyorum. ”

My Team isimli yepyeni bir yapılanma ile bir araya gelen Hakkı Ağaoğlu ve Cüneyt Göz, sponsorları Ağaoğlu, Burn, Coca Cola, Deniz Medya Grup, Full, GP Garage, pozitifdekor.com, Sony ve Strategia desteği ile Türkiye Ralli Şampiyonası’nın bir sonraki yarışı olan İSOK İstanbul Rallisi’nde start alacaklar.

2012 Türkiye Ralli Şampiyonası

07-08 Nisan Ege Rallisi (Asfalt)
28-29 Nisan KYK Eskişehir Rallisi (Asfalt)
09-10 Haziran Via/Port İstanbul Rallisi (Toprak)
07-08 Temmuz Uluslararası Boğaziçi Rallisi (Toprak)
28-29 Temmuz Ford Otosan Kocaeli Rallisi (Toprak)
25-26 Ağustos Hitit Rallisi (Toprak)
06-07 Ekim Yeşil Bursa Rallisi (Asfalt)