Otomobil Geleceğe Davetlisiniz!

Geleceğe Davetlisiniz!

07.11.2012 - 09:19 | Son Güncellenme:

Toyota’nın yenilenen kimliğinin ilk temsilcileri İstanbul Autoshow 2012’de. Geleceğin klasikleri 11 Kasım’a kadar Toyota Standlarında.

Geleceğe Davetlisiniz

11 Kasım tarihine kadar TÜYAP Beylikdüzü'nde düzenlenecek olan İstanbul Autoshow'da Toyota standı 2. ve 9. salonlarda olacak. 2013 yılında pazara sunulacak Yeni Auris ve Auris Touring Sports ile birlikte daha sportif bir görünüşle yenilenen Verso da Türkiye’de ilk defa İstanbul Autoshow’da beğenilere sunulacak. Hibrit teknolojisinin lideri Toyota, ayrıca en yeni ve gelişmiş hibrit modelleri olan Yeni Prius Plug-in Hybrid ve Yaris Hybrid’in yanısıra yarış otomobilinde devrim yaratan TS030 HYBRID modelini de sergiliyor.

Toyota’nın yeni modelleriyle tanışın

Görünüm ve donanımı baştan sona değişen Yeni Auris şimdi çok daha cesur ve dinamik özelliklere sahip bir otomobil olarak dikkatleri üzerinde topluyor. Bagaj kapasitesi, tasarımı ve dinamik yapısıyla yepyeni Toyota modelleri arasındaki yerini alan Yeni Auris Touring Sports modeli de Autoshow’un gözde modelleri arasında öne çıkıyor. Avrupa’da tasarlanan ve Türkiye’deki üretimine devam edilecek olan Yenilenen Verso da Autoshow’da sahne almaya hazırlanıyor. 2013 yılında müşterilerle buluşacak olan Yenilenen Verso, Toyota’nın “Keen Look - Keskin bakış” ve “Under Priority - Öncelikli” yeni tasarım anlayışını mükemmel bir şekilde yansıtıyor.

Haberin Devamı

Detaylar için tıklayın!

Üstün performanslı TS030 HYBRID de Autoshow’da

4 milyonun üzerinde satış adediyle hibrit teknolojisinin lideri Toyota, İstanbul Autoshow’da hibrit teknolojisinin en yeni ve gelişmiş modellerini sergiliyor. Toyota, daha önce konsept olarak sergilediği ilk şarj edilebilir hibrit otomobili Prius Plug-in Hybrid’in üretim versiyonunu ve geçtiğimiz günlerde pazara sunduğu erişilebilir ve sportif hibrit Yaris Hybrid’i de Autoshow’da sergiliyor. Toyota’nın motor sporlarında devrim yaratan yüksek performanslı hibrit teknolojisi ile geliştirdiği TS030 HYBRID yarış otomobili de İstanbul Autoshow ziyaretçileri ile buluşmak için gün sayıyor.

Heyecan ve eğlence dolu sürprizler

Fuar boyunca Toyota’nın standını ziyaret edenler, sadece heyecan dolu üstün teknoloji ürünü Toyota modellerini görmekle kalmayacak,Toyota Adrenaline Zone'da GT86 ile "İstanbul'da Adrenalin Deneyimi" yaşayacak, Gel, beraber hibrit olalım standında kendileri ile arkadaşlarının nasıl "hibrit" olduğunu görebilecekler. Autoshow davetiyesi hediyeli yarışmamız için Autoshow haftası Facebook Toyota Türkiye sayfasını takip etmeyi unutmayın.

Toyota, Autoshow'da sizleri 2. ve 9. salonlarda bekliyor!

Haberin Devamı

Detaylar için tıklayın!