Otomobil Hyundai'den Yaz Servisi Kampanyası

Hyundai'den Yaz Servisi Kampanyası

05.06.2012 - 12:11 | Son Güncellenme:

Türkiye çapındaki yetkili satıcı ve servislerinde en kaliteli hizmetle koşulsuz müşteri memnuniyetini sağlamayı kendine öncelikli ilke edinen Hyundai, avantajlı servis kampanyalarına bu yaz aylarında da devam ediyor.

Hyundaiden Yaz Servisi Kampanyası


Tüm Hyundai marka araçları kapsayan yeni yaz servis kampanyası ile müşterilere yüzde 25 fiyat avantajı sunuluyor.

Hyundai’nin 23 Haziran 2012’ye kadar geçerli olacak servis kampanyası dahilinde periyodik bakım, fren, debriyaj ve klima parça ve işçiliğinde yüzde 25 fiyat avantajı tüm Hyundai sahiplerini yetkili servislerde bekliyor.

Kampanya süresi boyunca tüm Hyundai araçlara ücretsiz check-up hizmeti sunuluyor. Ayrıca Hyundai Yetkili Servisleri’ni ziyaret edip test sürüşü yapan müşterilere yarım günlük konuşma paketi ve anlaşmalı yetkili servislerden 4 adet lastik alan herkese bisiklet hediye ediliyor. Üstelik ödemede de kolaylık sağlayan Hyundai, anlaşmalı banka kartlarına artı 5 taksit veya 2 ay erteleme fırsatı sunuyor.

Hyundai, avantajlarla dolu kampanyasından yararlanmak ve Hyundai Satış Sonrası’nın sunduğu Kapınızdaki Servis Hyundai programı ve Ultra Yol Yardım hizmeti ile tanışmak isteyen araç sahiplerini tüm Türkiye genelinde 50’den fazla ilde faaliyet gösteren 81 adet Hyundai Yetkili Servisi’ne bekliyor. Kendilerine en yakın yetkili servisi öğrenmek isteyenler www.hyundai.com.tr adresine başvurabilirler.