Otomobil İşte sıfır km'de yazın en sıcak fırsatları!

İşte sıfır km'de yazın en sıcak fırsatları!

16.08.2011 - 12:00 | Son Güncellenme:

Yaz mevsiminin tam ortası, en sıcak zamanı olan Ağustos'ta otomotiv firmalarının kampanyası da bir hayli sıcak. Özellikle 2011 modeller için indirimlerin sunulduğu kampanyalarda, aynı zamanda taksit öteleme, uygun faizli krediler ve kur sabitleme gibi seçenekler sunuluyor...

İşte sıfır kmde yazın en sıcak fırsatları

Chevrolet'de Ağustos avantajları

Chevrolet, ağustos ayında da tüm modellerinde avantajlı fiyatlar ve indirimler sunmaya devan ediyor. Markanın Türkiye'de popüler olan orta sınıf modeli Cruze Sedan, 33 bin 908 TL'den başlayan iddialı fiyatlarla satılırken, geçen ay piyasaya sunulan Cruze'un HB versiyonu ise 33 bin 158 TL'den başlayan fiyatıyla dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Aynı şekilde yine geçen ay piyasaya sunulan ve tamamen yenilenen Aveo Sedan ile Hatchback de, çekici yeni tasarımı, zengin donanımları ve ekonomik motor seçeneklerinin yanı sıra uygun fiyatlarıyla ilgiyi hakediyor. Nitekim yeni Aveo HB 28 bin 780 TL, Aveo Sedan da 29 bin 80 TL'den başlayan fiyatlarla sunulmakta. Yeni Aveo kardeşler, 1.2 lt (86 HP) ve 1.4 lt (100 HP) benzinli motor seçenekleriyle satılmakta.

4x4 SUV sınıfının iddialı modellerinden Captiva ise, ilgi çekmeye devam ediyor. Ağustos ayında 70 bin 928 TL'den başlayan fiyatıla satılan Captiva, istenirse 1.300 TL'lik fiyat farkı karşılığında "Sportif Krom Aksesuar Kiti" ile satın alınabiliyor. Bu aksesuvar kiti, yan basamaklar, arka lamba krom çerçevesi, ön tampon alt yüz ve ön sis farı çerçevesi gibi unsurları kapsıyor.
2.0 lt dizel motorlu, otomatik vitesli ve zengin donanımlı Chevrolet Epica sadece 59 bin 768 TL'ye satılırken, markanın en miniği Spark da, 24 bin 372 TL'den başlayan fiyatıyla ilgi çekiyor.

Haberin Devamı



Citroen'den düşük faizli seçenekler

Dinamik ve yenilikçi otomobilleriyle Türkiye pazarında Bayraktar Grubu'nun şirketlerinden Baylas Otomotiv tarafından satılan Citroen, ağustos ayında da tüketicilere avantajlar sunuyor. Citroen’in kampanya avantajı sayesinde tüketiciler; markanın tüm binek modellerine 12 bin TL için 12 ay vadeli ve yüzde 0.69 faizli krediyle sahip olabilecekler.

Özellikle 2011 modellerinde fiyat avantajlarının da sunulduğu kampanyaya dahil olan Citroen'in Picasso ailesi, akılcı tasarımları, geniş ve pratik iç mekan özelliklerinin yanında yüksek donanım özellikleriyle de beğeni kazanıyor. Picasso ailesinin en küçük üyesi olan C3 Picasso, üçe bölünmüş ve yukarı doğru genişleyen panoramik ön camıyla sürücüye çok geniş bir görüş açısı sunarken, panoramik ön camı tamamlayan cam tavan seçeneği, tüm yolculara daha ferah bir iç mekanda yolculuk keyfi yaşatıyor. C3 Picasso, 1.6 lt 90 HP'lik dizel motorla satılmakta.

Geniş ailelerin ve seyahati sevenlerin tercihi olan C4 Picasso ise, geniş görüş açısı sunan ön camı, ön farlarına yeni eklenen LED teknolojili gündüz farları, konforlu ve geniş iç mekanıyla dikkati çekiyor. İki farklı boyutta sunulan C4 Picasso'nun 7 kişilik versiyonu, Grand Picasso olarak satılmakta. Her iki versiyon da 1.6 lt 112 HP dizel ve 1.6 lt 156 HP'lik benzinli motor seçeneklerine sahip. Yine iki motor seçeneği de, MCP (otomatikleştirilmiş manuel şanzıman) ile birlikte sunuluyor.

Ticarilerde de fırsat

Citroen, hafif ticari araç modellerinde de uygun fırsatlar sunuyor. Markanın ticari araç gamının önde gelen modeli Nemo'da, 10 bin TL kredi için 12 ay vade ve yüzde "0" faiz veya perakende indirimi avantajı sunuyor. Nemo, 1.4 lt dizel motorla satılmakta.

Haberin Devamı

Markanın hafif ticari araç yelpazesinin en tecrübeli ismi olan Berlingo'nun Combi versiyonunda ise cruise control (hız sabitleyici), alarm ve park sensöründen oluşan “City Pack” hediyesi var. Diğer modellerdeki fırsatlar için de showroomlara uğramakta fayda var.

Fiat’ta yüzde 15’i bulan avantajlar

Fiat Türkiye, 2012 model binek araçlarında ağustos ayına özel yüzde 15’e varan oranlarda fiyat avantajları sunuyor. Kampanya kapsamında Linea’da avantajlar yüzde 15’i, Albea ve Palio modellerindeyse yüzde 8’i buluyor. Ağustos ayında 2012 model Albea 25 bin 821 TL’den, Palio 22 bin 573 TL’den, 2011 model Punto Evo 29 bin 673 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Ayrıca Fiat Türkiye, ağustos ayında da binek modelleri için Koç Fiat Kredi desteğiyle Fiat Finans’tan kredi kullanacak müşterilerinden dosya masrafı almıyor.

Haberin Devamı

Tofaş’ın Bursa fabrikasında üretilen Fiat Linea’nın benzinli ve dizel motorlu versiyonlarının fiyatlarını eşitleyen Fiat Türkiye, yoğun ilgi gören “Benzinli Fiyatına Dizel Fiat Linea” kampanyasına ağustos ayında da devam ediyor. Kampanya kapsamında 1.4 lt (77 HP) benzinli motorlu, Actual ve Active Plus donanımlı Linea’nın 1.3 lt 90 HP Multijet motorlu versiyonlarının fiyatları birbirlerine eşitlenirken, 1.6 lt 105 HP'lik dizel Linea, 1.4 lt 120 HP'lik turbo benzinli motor seçeneğiyle aynı fiyata satılıyor. Kampanya kapsamında Linea’nın 1.3 lt dizel versiyonu yüzde 15’lik avantajla 32 bin 293 TL’den başlayan anahtar teslim satış fiyatıyla dikkat çekiyor.
Ağustos ayında 2011 model Punto Evo, Albea ve Palio modelleriyse yüzde 8 indirim avantajlarıyla sunuluyor.

Haberin Devamı

Fiat Türkiye, ayrıca 2012 model hafif ticari araç modellerinde de özel indirim ve kredi olanakları yaratmış. Yeni Doblo'da indirim yüzde 8 olurken, diğer modellerde yüzde 12'yi buluyor. Hafif ticarilerde de Fiat Finans’tan kredi kullananlardan dosya masrafı alınmıyor.




Ford’lar Ağustos’ta çok özel fiyatlarla

Ford, ağustos ayı kampanyasında tüm binek modellerini, 20 ay vadeli ve yüzde 0.5 faizli 20 bin TL'lik kredi imkanıyla satışa sunarken, araçlara peşin fiyatına sahip olmak isteyenlere de yüzde 2 ek kampanya desteği sağlıyor. Ağustos fırsatlarında yeni Focus’un "Trend" ve "Style" modellerinde tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı üzerinden 800 TL takas desteği verilirken, EcoBoost benzinli motorlu yeni Mondeo ve C-MAX, yüzde 8'e varan özel indirimlerle sunuluyor. Bu sayede araçlar, tavsiye edilen anahtar teslim fiyatında 7 bin 500 TL'ye varan avantajlarla satılıyor.
Sınıfının en çok tercih edilen 5 kapılı modeli olan Fiesta, 557 TL'den başlayan taksitlerle, uygun park yerini otomatik olarak bulan ve Türkçe komutları anlayan yeni Focus ise 618 TL'den başlayan taksitlerle kullanıcılara sunuluyor. Ağustos ayında geniş ailelerin otomobili yeni C-MAX'e 936 TL'den, Mondeo'ya ise bin 84 TL'den başlayan taksitlerle sahip olmak mükkün.

5 bin TL peşinatla Transit

Ticari araçlarda da benzer avantajlar sunmaya devam eden Ford, ağustos ayında Transit ve Transit Connect modelleri için özel fırsatlar koşullar hazırlamış. Nitekim 5 bin TL peşinat ve 60 aya varan vade seçeneklerinin yanında 18 bin TL için 18 aylık vadede yüzde "0" faiz avantajıyla Transit veya Transit Connect sahibi olunabiliyor.

Ford, ağustos ayında da "Ford Options" kredisi kullanarak Ford satın almak isteyenlere bir yıllık "FKasko" hediye etmeye devam ediyor.




Günde 13 TL'ye Geely

Geely, ağustos ayında geçerli bir satış kampanyasına imza attı. Kampanya kapsamında Geely'nin C sınıfındaki temsilcisi FC modeline günde 12.53 TL ödeyerek sahip olmak mümkün. 1.000 TL indirimle 24 bin 750 TL'lik fiyat etiketiyle satışa sunulan Geely FC modelinde bu tutarın yüzde 70'i kredilendirilebiliyor ve 72 ay vadenin yanı sıra yüzde 1.15 faiz oranı sunuluyor.

Geely'nin başarılı modeli Emgrand EC7'ye ise günde 18.54 TL ödeyerek sahip olmak mümkün. Emgrand EC7'nin 28 bin 990 TL'den başlayan anahtar teslim fiyatının yüzde 90'lık bölümüne Geely Finans'tan kredi kullanma imkanı da sunuluyor. Emgrand EC7, 2 bin 899 TL gibi son derece düşük peşinatla ve 72 ay vadeyle satılıyor. Geely Emgrand EC7'de, 5 yıl /150 bin km mekanik, boya ve paslanmazlık garantisi de var.




Jeep'ten 70. yıl şerefine özel kampanya

Dünyada 4x4 segmentini yaratan ve sonrasında da 90’lı yıllarda Grand Cherokee modeliyle lüks sportif arazi aracı (SUV) sınıfına anlam veren efsanevi Jeep markası, bu yıl 70. yılını kutluyor. Jeep, 70. yıl kutlamaları kapsamında Cherokee, Wrangler ve Grand Cherokee’nin anahtar teslim fiyatları üzerinden yarısı peşin, yarısı ise TL olarak bir yıl sonra yüzde 0.94 faizle ödeme seçenekleri sunuyor. Bu kampanya aracılığıyla Jeep tutkunlarına hem tek hem de 1 yıl valörlü ödeme ve faiz avantajı sunuluyor...

Chrysler Group Financial Services tarafından gerçekleştirilen kampanya çerçevesinde ister yeni Grand Cherokee ya da Cherokee, istenirse Wrangler'a, araç bedelinin yarısını ödeyip, diğer yarısını ise bir yıl sonra ödeyerek sahip olmak mümkün! Ağustos ayı boyunca devam edecek ve Jeep sahibi olmayı kolaylaştıracak kampanya kapsamına dahil olan ve 3.0 lt 241 HP'lik V6 dizel motor seçeneğiyle ithal ediliyor ve başlangıç fiyatı 83 bin 240 euro.

2.8 litre hacimli ve 200 HP üreten dizel motorlu Cherokee 51 bin 497 euro, Jeep efsanesini başlatan modelin modern yorumu olan yine 2.8 lt 200 HP'lik dizel motorlu dört kapılı Wrangler Rubicon ise 57 bin 794 euro'luk tavsiye edilen anahtar teslim satış fiyatlarına sahip.



Lancia Delta’da kur sabitlendi!

Tofaş çatısı altında yer alan Lancia Türkiye, lüks kompakt sınıfın sıradışı temsilcisi Delta modeli için ağustos ayına özel olarak euro kurunu 2.20 TL'ye sabitledi. Kampanya kapsamında, 1.4 lt 120 HP benzinli motora sahip Delta'nın fiyatı 23 bin 950 euro’dan başlarken, 1.6 lt 120 HP'lik turbo dizel motor seçeneği ve bu motorla birlikte isteğe bağlı sunulan otomatik şanzıman gibi özelliklere sahip Delta’nın başlangıç fiyatı da 25 bin 950 Euro olarak belirlenmiş.




C-Serisi düşük faizli taksitlerle

Mercedes'in popüler modeli olan C-Serisi, ağustos ayı boyunca düşük faizli ve değişik vadelerdeki ödeme koşullarıyla dikkat çekiyor. C-Serisi’ne sahip olmak isteyenler, ağustos boyunca Mercedes-Benz Finansman Türk’ün yüzde 0.88 faiz oranıyla, 24, 30 veya 36 aylık vade seçenekleri için hazırlanan cazip fırsatlardan yararlanabiliyor. C-Serisi'nin en popüler motor seçeneği olan C180, Start paketiyle 38 bin euro'dan başlayan fiyatlarla satılıyor.



Peugeot'unu şimdi al, 2012'de öde!

Peugeot, ağustos ayında da fırsatlar sunmaya devam ediyor. Ağustos boyunca 7 bin TL’ye varan cazip fiyat avantajlarının yanı sıra 20 bin TL'ye varan tutarlarda yüzde 0.69 faizle kredi ve "Şimdi al, 2012'de öde" fırsatı da mevcut.

Kampanya kapsamında tüm binek ve kombi Peugeot modellerine 20 bin TL’ye varan tutarlarda, 12 ay vadeli ve yüzde 0.69 faizli kredi imkanı sunuluyor. Ayrıca aracını ağustosta teslim alan Peugeot müşterileri, isterlerse ilk taksitlerini 2012 yılında ödemeye başlıyorlar. Peugeot Finans işbirliğiyle balon ve 50/50 kredi seçenekleri de halen seçenekler arasında. Tüm bu avantajların yanı sıra arzu eden müşteriler, iki yıla kadar "Artı Garanti" sahibi olma imkanından faydalanacak. Tüm bu cazip kredi koşullarının yanı sıra 3008 modelinde 7 bin 120 TL, 5008'de 6 bin 370 TL, yeni 308 modelinde 3 bin 490 TL ve 207 modelinde de 4 bin 400 TL’ye varan indirimler, diğer modeller de cazip fiyat avantajları sunularak önemli fırsatlar yaratılmış.

Peugeot'nun hafif ticari araç modellerinden Partner Tepee ve Bipper için de özel fırsatlar sunulurken, Türkiye’de üretilen Partner Origin modelinde 4 bin 300 TL’ye varan fiyat avantajı dikkat çekiyor.




Leon ve Altea'da 2 bin TL'ye varan indirim

Doğuş Otomotiv Seat, Ramazan boyunca sürecek kampanyasıyla Leon ve Altea XL modellerinde 2 bin TL'ye varan indirim uygularken, Ibiza modelleriniyse ekstra indirimle 27 bin 900 TL'den başlayan anahtar teslim fiyatlarla satışa sunuyor. Leon’un, Style donanım paketli 1.2 lt TSI (105 HP) benzinli motor seçeneği 2 bin TL indirimle, 40 bin 500 bin TL’den başlayan tavsiye edilen anahtar teslim liste fiyatıyla satışa sunuluyor. Altea XL’in manuel şanzımanlı ve Style donanımlı 1.4 lt TSI (125 HP) versiyonu da 2 bin TL indirimle, 44 bin 700 bin TL’den başlayan fiyatla satılıyor. Kampanya kapsamında Ibiza’nın 1.4 lt (85 HP) benzinli motora sahip Reference donanımlı versiyonu 27 bin 900 TL’den başlayan tavsiye edilen kampanyalı anahtar teslim fiyatla satın alınabiliyor.




Roomster ve Yeti'de seçenekler sınırsız!

Faizlerin artışa geçtiği bir dönemde Skoda, VDF işbirliğiyle her bütçeye uygun farklı peşinat, vade ve faiz oranı seçenekleriyle Roomster ve Yeti sahibi olmak isteyenlere birbirinden avantajlı olanaklar sunuyor.

Kampanyalardan en dikkat çekici olanıysa kredi faizi alınmadan Roomster ve Yeti sahibi olma fırsatının yaratılması. Skoda’nın Roomster ve Yeti modelleri için 12 ay vadeyle 15 bin TL'ye kadar kredi kullananlar faiz ödemeyecek. Roomster satın alabilmek için 14 bin 300 TL peşin ve 15 bin TL kredi alanlar, "0" faiz oranından yararlanacaklar. Alternatifli kampanyanlar arasında, günlük 9 TL taksitle Roomster, 12 TL taksitle Yeti sahibi olma imkanı da mevcut. 29 bin 300 TL'den başlayan fiyatlara sahip Roomster için vdf tarafından sunulan bu fırsatta, 48 ay vadeyle 21 bin 110 TL kredi kullananlar, ilk 24 ay boyunca günlük 9 TL'ye gelen aylık 279 TL taksit ödeyecekler. Kalan ikinci 23 aylık dönemde taksitler 547 TL'ye çıkarken, tüketici son ay 11 bin 691 TL’lik balon ödeme yapacak. Yeti için de benzer imkanlar var.

Bununla birlikte Skoda, yine Roomster ve Yeti modellerine sahip olmak isteyenler için farklı banka alternatiflerini de müşterilerine sunuyor. Nitekim dileyen Skoda müşterisi, 20 bin TL için 24 ay vadede vdf'den yüzde 0.73, İş Bankası'ndan yüzde 0.68, TEB'den yüzde 0.70 ve İNG Bank'dan yüzde 0.69'luk faiz oranları seçeneklerinden dilediğini kullanabiliyor.


Subaru'da kur artışı yok!

Döviz kurunda yaşanan yükseliş nedeniyle çoğu marka fiyat artışına giderken, Subaru yaz aylarında sürdürdüğü avantajlı fiyat kampanyalarını sürdürerek, hiçbir modelinde fiyat artışına gitmiyor. Nitekim Subaru, avantajlı kampanyalarını ağustos ayında da devam ettiriyor. Ağustos ayında tüm modellerinin fiyatlarını sabitleyen Subaru, Legacy Sedan'ı 74 bin 765 TL'den başlayan, Legacy SW'yi 77 bin 151 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor. Forester'a da, 78 bin 604 TL'den başlayan fiyatlarla sahip olamak mümkün.


VW'de sabit kur ve indirim

Sabit kur avantajını sürdüren Volkswagen Binek Araç, 2011 model Polo ve Golf modellerinde de avantajlı indirimler uyguluyor. Kampanyasında Touareg, Golf R, Scirocco, CC ve Tiguan modelleri için euro kurunu 2.18 TL'ye sabitleyen VW, 2011 model Polo'nun manuel şanzımanlı dizel motorlu versiyonlarını 29 bin 200 TL'den (1.2 lt TDI - 75 HP seçeneği) başlayan fiyatlarla satıyor. Aynı kampanyada 2011 model benzinli Golf’ler de 38 bin 400 TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor. Bununla birlikte Touareg’de geçerli özel "Konfor Paketi" uygulaması da sürüyor. 76 bin 900 euro’dan başlayan fiyatlarla satılan Touareg modellerinde havalı süspansiyon ve panoramik cam tavan opsiyonlarını satın almak isteyenlere, anahtar tesliminde bu iki opsiyon toplamında 4 bin euro fiyat avantajı tanınıyor.


Volvo S40, S60 ve V60 için sıfır faiz

Volvo OtoFinans'ın ağustos ayı kampanyasında, iddialı faiz oranlarıyla dikkat çekiyor. Bu çerçevede Volvo S60 ve V60 modelleri için 12 ay vadeli ve "0" faizli 30 bin TL ya da 24 ay vadeli yüzde 0.49 faizli 40 bin TL kredi olanakları gibi çekici imkanlar sunuluyor. Volvo S40 ve V50 modellerindeyse 20 bin TL için 12 ay, yüzde "0" faiz ya da Ocak 2012'ye kadar taksit erteleme kampanyası da devam ediyor. Ayrıca bütün Volvo OtoFinans kredilerinde dosya masraf ve komisyon alınmıyor.



Renault 'otomatik' seferberliğinde

Renault, ağustos ayında birbirinden cazip fırsatların yanı sıra tüm binek modellerde geçerli olan "Renault Otomatik Vites Günleri"yle dikkat çekiyor. Tüm binek otomobillerde geçerli "Renault Otomatik Vites Günleri" kapsamında benzinli ya da dizel otomatik bir Renault sahibi olmak isteyen müşteriler, manuel vites - otomatik vites farkını yüzde 25 indirimli ödüyor. Renault, ayrıca tüm binek modellerinde ve yeni Kangoo Multix'te "sıfırın altında faiz" fırsatını sürdürüyor. Bu cazip kampanya dahilinde Clio HB 1.2 lt 29 bin TL, Megane HB 36 bin 150 TL ve Fluence 39 bin 990 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


Opel'den 14 bin 500 TL'yi bulan indirim


Opel, ağustos ayında özellikle 2011 model araçlarında 14 bin 500 TL'yi bulan indirimler uyguluyor. Markanın minik modeli Corsa'da 5 bin TL'yi bulan indirimli fiyatlar dikkati çekerken, Astra Classic ve Classic Sedan'da 6 bin 500 TL'ye varan indirimler uygulanıyor. Yeni Astra'da 1500 TL'yi bulan avantajlar sunulurken, yeni Meriva'nın Enjoy paketli 1.4 lt motorlu versiyonu 5 bin TL indirimle 37 bin 123 TL'lik fiyatıyla göz dolduruyor. Insignia'nın Edition Elegance donanım paketli 2.0 lt (130 HP) dizel motorlusu ise 14 bin 500 TL indirimle 72 bin 997 TL'den satılmakta.