Otomobil Klasik otomobiller göz doldurdu

Klasik otomobiller göz doldurdu

01.07.2013 - 11:41 | Son Güncellenme:

Birlik ve beraberlik mesajları vermek için 40 klasik otomobille Afyonkarahisar’a gelen İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği (İKOD) üyeleri, bugün araçlarını vilayet önünde halka sergiledi.

Klasik otomobiller göz doldurdu

Araçları ile Afyonkarahisar Valiliği önüne gelen İKOD üyeleri burada araçlarını sergileyerek Afyonkarahisarlıların beğenisine sundu. Etkinlikle ilgili bir açıklama yapan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, etkinliğin yakıt sponsorunun kendileri olduğunu söyleyerek, amaçlarının kentin tanıtımına katkı sunmak olduğunu söyledi. İKOD üyelerinin kendilerine Afyonkarahisar’a gelmek istedikleri yönünde teklifte bulunduklarında bunu memnuniyetle karşıladıklarını ifade eden Çoban, “Arkadaşlarımız bize gelerek Cumhuriyet’in kazanıldığı topraklara bir gezi düzenlemeyi düşündüklerini söyledi. Bizde bunu memnuniyetle karşıladık, dün arkadaşlarımızla birlikte Frig Vadisi ve Kocatepe’yi gezdik. Orada Afyonkarahisar Valimiz İrfan Balkanlıoğlu, Kurtuluş Savaşı'nı anlatan bir konuşma yaptı. Geziye katılanlar adeta o günleri yaşayarak duygulandılar. Şimdi de araçlarımızı Afyonkarahisarlıların beğenisine sunduk” dedi.

Gezi Parkı olaylarının ardından birlik ve beraberlik adına yapılan bu gezinin önemli mesajlar verdiğini söyleyen Başkan Çoban, “Araçlarımız gezi boyunca taşıdıkları Türk Bayrağı ile bizim birlik ve beraberliğimizi göstermek adına önemli bir mesaj vermiş oldular” dedi.
Öte yandan, yaklaşık iki saat vilayet önünde klasik otomobiller Afyonkarahisarlıların beğenisine sunuldu. Arabaları gören vatandaşlar hayranlıklarını gizleyemedi.