Otomobil Lüks donanımlı Renault Trafic SpaceClass tanıtıldı

Lüks donanımlı Renault Trafic SpaceClass tanıtıldı

17.05.2017 - 09:09 | Son Güncellenme:

Cannes Film Festivali'ni kendisine fırsat bilen Fransız üretici Renault, ticari araç serilerinden Trafic'in en lüks modelini tanıttı.

Lüks donanımlı Renault Trafic SpaceClass tanıtıldı

SpaceClass olarak adlandırılan seçenek Trafic ailesine eklenebilecek bütün donanımlara sahip. Ayrıca üç koltuk sırasında dokuz kişiye kadar yolcu taşıyabilme özelliği var.

Haberin Devamı

Dışarıdan bakıldığında aracın farklı yanlarını görmek çok zor değil. Bu modele özel füme bir gövde rengi sunmaya başlayan Renault tamponları da gövde rengine boyamayı ihmal etmemiş. 17 inç çaplı jantlarla donatılan aracın büyük ön panjuruna da kromajlı süslemeler eklenmiş.

İç mekanda da farklılığını belli eden Trafic SpaceClass bu bölümde LED göstergelere sahip, çok bölmeli havalandırma sistemi sunarken bazı versiyonlarda alınabilen Signature paketiyle araç mobil bir ofise dönüştürülebiliyor. İkinci sırada arkaya dönebilen tekli koltuklarla gelen bu donanım paketinde katlanabilir masa ve deri döşeme de alınabiliyor. Akıllı cihazları şarj etmek için de bir sürü USB girişi ve 220 Volt priz araç içerisine eklenmiş.

Haberin Devamı

Bu lüks Trafic modeliyle Renault, beş yıldızlı oteller ve VIP taşımacılıkla uğraşan kişileri hedefliyor. Bununla birlikte Fransız markanın, Mercedes-Benz Vito ve Volkswagen Caravelle gibi Alman modellerle başa çıkması için dersine iyi çalışmış olması gerekiyor.

Renault Trafic SpaceClass Eylül ayında Avrupa pazarına sürülecek ve fiyatlar şu anda bilinmese de Alman rakipleriyle rekabet edebilmesi için büyük ihtimalle makul seviyede tutulacak.