Otomobil Motosiklet ve Bisiklet Sezonu Açıldı

Motosiklet ve Bisiklet Sezonu Açıldı

05.03.2012 - 11:52 | Son Güncellenme:

Motosiklet ve bisiklet sezonu Dünya Fuar Yapım tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen 2012 Eurasia Moto Bike Expo ile açıldı.

Motosiklet ve Bisiklet Sezonu Açıldı

1 Mart'ta başlayan ve bu akşam sona erecek olan fuarda 100 yeni motosiklet ve bisikletin ilk kez tanıtımı yapıldı. Kara ve soğuk havaya rağmen şuana kadar fuarı 78 bin 678 kişi gezdi

İki teker tutkunları kar kış demedi Dünya Fuar Yapım tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen 2012 Eurasia Moto Bike Expo'ya (Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı) koştu. 1 Mart'ta başlayan ve bu akşam sona erecek olan fuarı şuana kadar 78 bin 678 kişi gezdi. Motosiklet ve bisiklet sezonunun açılışının da yapıldığı fuarda bu yıl 100 yeni motosiklet ve bisiklet modeli tanıtıldı. Yeşilköy'de bulunan İstanbul Fuar Merkezi'nin 9, 10 ve 11'inci salonlarında gerçekleşen fuarı ziyaret etmek için İstanbul dışında da özel turlarla gelenler oldu. Sektörün en büyük ve tek buluşması olan Moto Bike Expo'da son model motosiklet ve bisikletlerin yanı sıra kasklar, sürücü giysileri, gözlükler, montlar, eldivenler, botlar, çizmeler, lastikler, modifiye ve performans kitleri, özel yağlar ve katkı maddeleri dahil, pek çok aksesuar ve ekipman sergilendi. Ayrıca ücretsiz eğitim seminerleri de verildi.

Tüm sektör birarada

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen fuarı Motosiklet Endüstrisi Derneği (MOTED), Motosiklet Sanayicileri Derneği (MOTODER) ve Bisiklet Endüstrisi Derneği'nin (BİSED) çatısı altındaki tüm kuruluşların yanı sıra çok sayıda kulüp de destekledi. 2012 Eurasia Moto Bike Expo'yu düzenleyen Dünya Fuar Yapım Genel Müdürü Murat Demirtaş, "Dört yılda sektörün buluşma noktası haline gelen Eurasia Moto Bike Expo'da bu yıl 100 yeni motosiklet ve bisiklet modeli sergilendi. Fuarın son günü havanın da güzel olmasını fırsat bilen motosiklet ve bisiklet severler fuara akın etti, rekor bir ziyaretçi sayısına ulaştık" dedi.