Otomobil MyTeam 33. İstanbul Rallisi

MyTeam 33. İstanbul Rallisi

12.06.2012 - 11:06 | Son Güncellenme:

2012 Türkiye Ralli Şampiyonası’na Ağaoğlu’nun tescilli markası MY Team sponsorluğunda başlayan Hakkı Ağaoğlu ve Cüneyt Göz 33.İstanbul Rallisi’nde start aldılar.

MyTeam 33. İstanbul Rallisi

62 otomobilin kayıt olduğu yarışta Mitsubishi EVO 9 ile yarışan Hakkı Ağaoğlu, Sınıf 3 klasmanında ikinci, genel klasmanda sekizinci olurken Cüneyt Göz yaşadığı mekanik sorunlar sebebi ile finişe gelemedi.

10 Haziran Pazar günü saat 09:30’da Sabiha Gökçen Hava Limanı’ndakindaki servis alanından başlayan yarışta İSG, Yeşilvadi ve Oruçoğlu etapları üçer kez geçildi. Hakkı Ağaoğlu – Hakan Uçucu yarış boyunca hızlıydı. Sınıf 3’te ikinci olan pilotumuz yarış sonunda şunları söyledi: “İkinciliğin beni çok mutlu ettiğini söyleyemeyeceğim, yarışa galibiyet parolası ile çıkmıştık. Ancak rakibimde hatasız ve hızlı bir sürüş sergiledi. İstanbul Rallisi ile sezonun yarısı geride kaldı, kalan yarışlarda hedefimiz yine birincilik olacak.”

Ford Fiesta R2 ile yarışan Cüneyt Göz - Çiçek Güney sezona Sınıf 6’da iddialı başlamıştı ancak Eskişehir ve Ege Rallisi’nde şanssızlıklar peşlerini bırakmadı. Sezonun en zorlu ve uzun yarışı olacak olan Boğaziçi Rallisi 7-8 Temmuz tarihlerinde ve Cüneyt Göz bu yarışta şanssızlığına son vermek istiyor.

Ağaoğlu, Coca Cola, Full, GP Garage, Pozitif Dekor, Sony, Strategia desteği ile yarışan MY Team pilotları Hakkı Ağaoğlu ve Cüneyt Göz ile ilgili haberlere www.myteam.com.tr ‘den ulaşabilirsiniz.

2012 Türkiye Ralli Şampiyonası

07-08 Nisan Ege Rallisi (Asfalt)
28-29 Nisan KYK Eskişehir Rallisi (Asfalt)
09-10 Haziran İstanbul Rallisi (Toprak)
07-08 Temmuz Uluslararası Boğaziçi Rallisi (Toprak)
28-29 Temmuz Ford Otosan Kocaeli Rallisi (Toprak)
25-26 Ağustos Hitit Rallisi (Toprak)
06-07 Ekim Yeşil Bursa Rallisi (Asfalt)