Otomobil Passat’ta daha fazla lüks

Passat’ta daha fazla lüks

12.11.2007 - 00:00 | Son Güncellenme:

Passat'ın Türkiye’ye özel hazırlanan “Exclusive” serisi satışta

Passat’ta daha fazla lüks

Levent Köprülü

Volkswagen Binek Araç, Türkiye’ye özel hazırladığı “Exclusive” serisini satışa sundu. Passat Sedan ve Passat Variant’ta uygulanan Exclusive serisi, 55 bin 760 YTL’den başlayan anahtar teslim satış fiyatıyla dikkat çekiyor!
Türkiye’ye özel Exclusive donanımının en büyük özelliği, arka koltuktakilerin de güvenlik ve konforunun da düşünülmüş olması. İşadamları için ideal ofis, aileler içinse konforlu bir mekan olarak tasarlanan Exclusive’de, Vienna deri döşeme, ısıtmalı ön ve arka koltuklar, elbise askısı, elektrikli arka cam ve manuel arka yan cam perdeleri ve çift bölgeli klima özelliği standart sunuluyor.
Passat Exclusive sahipleri, Blueooth özelliğiy sayesinde ellerini direksiyondan kaldırmadan güvenle cep telefonu görüşmesi yapabilecekler.
Ayrıca 230 Volt elektrik soketiyle araçlarını ofis olarak kullanmak isteyen işadamları diz üstü bilgisayarlarını, kalabalık ailelerse küçük bir buzdolabını çalıştırabilecek. Port bagaj hazırlığı ve bagaj yönetim sistemine de sahip Passat Variant Exclusive ise, bagajındaki 12 Volt’luk soket, yağmur sensörü, hız sabitleyici, “Autohold” fonksiyonu gibi birçok özelliği fiyat farksız sunuyor.

İki motor seçeneğiyle
Passat Exclusive’de 1.6 lt (115 HP) FSI benzinli motor, manuel ve tiptronik şanzıman seçenekleriyle sunuluyor. 2.0 lt (140 HP) TDI motorlu versiyonlarda hem manuel hem tiptronik DSG şanzıman mevcut.
Fiyatları 1.6 lt FSI motorda 55 bin 760 YTL ve 2.0 lt TDI motorlardaysa 75 bin 940 YTL’den başlıyor.