Otomobil Şoförler Sordu!

Şoförler Sordu!

21.02.2014 - 18:12 | Son Güncellenme:

Dünyanın en karizmatik, güvenilir ve konfora önem veren şoförlerine, Mercedes-Benz mühendislerinin cevabı ne oldu?

Şoförler Sordu

Dünyanın en karizmatik, güvenilir ve konfora önem veren şoförlerine Mercedes-Benz mühendislerinin cevabı: Yeni Sprinter.

Haberin Devamı

Mercedes-Benz mühendisleri Yeni Sprinter’i tasarlarken sizden ilham aldı. Dış tasarımı daha güçlü bir görünüm kazandı, konforu artırıldı, güvenlik donanımı geliştirildi ve standart olarak sunulan yeni fonksiyonel özellikler eklendi. Tüm zamanların bu en iyi Sprinter’inde kendinizden çok şey bulacaksınız.

Hep bir adım önde.

Güvenli bir sürüş Yeni Sprinter’in en önemli özelliği. Rüzgâr Savrulma Asistanı, yolculuk esnasında aracın yol çizgisinden sapmasına sebebiyet verecek her türlü duruma (örneğin yüksek hızla ağır vasıtaların yanından geçerken veya viyadük geçişleri sırasında) stratejik fren uygulamalarıyla karşılık vererek aracın yoldan sapmamasını sağlıyor. Ayrıca Yeni Sprinter’de standart olarak sunulan 9. Nesil Yük Dengeleme Programı ADAPTIVE ESP, ASR, ABS, EBV, Prefill ve yağmurda fren desteğinin yanı sıra Kör Nokta Asistanı, Uzun Far Asistanı, Şerit Takip Asistanı, Çarpışma Önleme Yardımcısı ve Geri Görüş Kamerası gibi ekstra güvenlik özellikleri de bulunuyor.

Haberin Devamı

Yolcu taşımacılığı ve turizm sektörüne iyi haber:

163 beygirlik motor gücü ve düşük yakıt tüketimi sağlayan BlueEFFICIENCY teknolojisi, ECO Start/Stop özelliği, geliştirilen güvenlik ve fonksiyonel donanımları, yeni tasarım lüks segment yolcu koltuklarıyla Sprinter yenilendi.

Kokpit deneyimi.

Yeni Sprinter, geliştirilen direksiyon fonksiyonlarıyla sürücülerin konfor beklentilerini karşılıyor. Yeni tasarımı sayesinde daha rahat kavranabilen, çok işlevli hidrolik direksiyonu yol boyunca rahat bir sürüş sağlıyor. Direksiyonda bulunan SpeedTronic hız sabitleyici, özellikle uzun yollarda birinci sınıf bir sürüş keyfi sunuyor.

Konfor ikonu.

Yeni nesil koltukların dört kademe ayarlı baş dayanakları, boyun bölgesini istenilen doğrultuda destekliyor. Aynı zamanda yastık minderi ayarlanabilen açıya sahip olan koltuklar, manuel bel desteği sayesinde yolcuların bel bölgesini rahata kavuşturuyor. Tüm bu yeni özellikler sayesinde Mercedes-Benz Yeni Sprinter, her yolculuğu keyfe dönüştürüyor.

Karizmatik dış tasarım.

Yeni Sprinter’in yeniden tasarlanmış olan görünümü, araca maskülen bir hava katıyor. Çekici kromaj rötuşu olan dış tasarım, araca kazandırdığı karizmatik duruşla dikkatleri üzerine çekiyor.

Haberin Devamı

Kusursuz bir Co-Pilot.

Yeni Sprinter, inovatif donanımlarıyla sürücülere yol boyunca yeni bir bakış açısı sağlıyor. Yeni nesil telematic sistemleri ve Becker Map Pilot navigasyon uygulamaları yolun üç boyutlu görüntüsünü sunarken, aynı zamanda şerit tavsiyesinde bulunuyor.

Doğaya saygılı.

Yeni Sprinter’in yeniliklerinin başında BlueEfficiency teknolojisiyle geliştirilmiş, çevre dostu Euro5 motoru geliyor. Motor gücü 163 beygire ulaşırken, BlueEfficiency teknolojisi sayesinde düşük yakıt tüketimi sağlıyor.