Otomobil Starpet’ten Foursquare kullanıcılarına akaryakıt indirimi

Starpet’ten Foursquare kullanıcılarına akaryakıt indirimi

07.11.2012 - 14:00 | Son Güncellenme:

Starpet, internet üzerinde yürüttüğü çalışmalarına bir yenisini ekleyerek Foursquare’de yerini aldı.

Starpet’ten Foursquare kullanıcılarına akaryakıt indirimi

Üstelik Foursquare kullanıcıları Starpet istasyonlarında check-in yaptıklarında özel indirim fırsatlarından yararlanabiliyorlar.

Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasında yer alan Starpet, internet üzerinde de en hızlı büyüyen kurumlar arasında yer alıyor. Pek çok eğlenceli çalışmaya imza attığı Facebook sayfası her geçen gün daha çok internet kullanıcısı tarafından ziyaret edilen ve Twitter’da da müşterileriyle buluşan Starpet, bu kez de Foursquare üzerindeki çalışmalarıyla yenilikler sunuyor.

Starpet’in Türkiye’nin dört bir yanındaki istasyonlarına gelen Foursquare kullanıcılarını çeşitli indirim fırsatları bekliyor. Starpet’in sunduğu avantajlardan faydalanmak isteyen sürücülerin tek yapmaları gereken, Starpet istasyonuna girdikleri zaman akıllı telefonları ya da tablet bilgisayarları ile Foursquare üzerinde check-in yapmaları. Böylece eğer bulundukları istasyonda devam eden bir kampanya varsa kendilerine özel sunulan indirim oranlarını görebiliyor ve akaryakıtlarını indirimli olarak almanın keyfini yaşayabiliyorlar.