Otomobil Toyota Yaris Fest'le yeteneklerini göster...

Toyota Yaris Fest'le yeteneklerini göster...

14.04.2008 - 00:00 | Son Güncellenme:

"Yaris Fest", üniversiteli gençlere kendilerini gösterme fırsatı sunuyor

Toyota Yaris Festle yeteneklerini göster...
Toyota’nın sponsorluğunda bu yıl ikinci kez düzenlenen "Yaris Fest", üniversiteli gençlere kendilerini gösterme fırsatı sunuyor. Müzikle ilgilenen ve daha önce aradığı fırsatı bulamayan genç yetenekler, www.yarisfest.com internet sitesine kendi yaptıkları ya da söyledikleri bir şarkıyı yükleyerek, yarışmaya katılma şansına sahip olacaklar.

Adaylar internet sitesine kayıt olduktan sonra kendi profillerini yaratarak oy toplamaya çalışacaklar. Bu ay boyunca siteye yüklenecek şarkıların oylanmasıyla, Mayıs ayında finale kalan ilk 20 şarkı belirlenecek. 19 Mayıs'a kadar oylanacak finalist parçalar arasından ilk 10’a kalmayı başaranlar, 31 Mayıs'ta Park Orman'da yapılacak Yaris Fest finalinde sahneye çıkıp, ünlü isimlerden oluşan sürpriz jüri karşısında performans sergileyecekler. Birinciliği kazanan grubun konser stüdyo çekimi Dream TV’de yayınlanacak ve 2 bin CD'lik single çıkartacak.

Yarışma boyunca siteden oy veren 200 kişi Yaris Fest davetiyesi kazanırken, finale kadar siteden oy verenler ve 31 Mayıs'ta Park Orman’daki finalde SMS'le oy gönderenler arasından yapılacak çekilişle bir kişi, Toyota Yaris kazanacak. 31 Mayıs'taki Yaris Fest 2008'de Mor ve Ötesi, Duman, Nil Karaibrahimgil, Yüksek Sadakat, Ceza & DJ Funky “C”, DJ David Şaboy ve Fake Oddity sahne alacak. Yaris Fest’in biletleri de Biletix’te satışa çıkmış durumda.