Otomobil VOLKICAR Aydın’ı Yine Sallayacak

VOLKICAR Aydın’ı Yine Sallayacak

20.09.2013 - 14:04 | Son Güncellenme:

V1 Challenge 2013 sezonunun dördüncü yarışı Aydın’da 22 Eylül Pazar günü koşulacak.

VOLKICAR Aydın’ı Yine Sallayacak

Üçüncü senesinde seyirci rekoru kırması beklenen yarış, Malazgirt Meydanı’nda koşulacak ve gece yarışı formatı ile düzenlenecek. Önceki senelerde olduğu gibi 10.000’in üzerinde seyircinin beklendiği yarışta heyecan, mücadele ve rekabet en üst seviyede yaşanacak.
18 pilotun katılımı ile gerçekleşecek yarışlarda VOLKICAR otomobiller, gece yarışı formatında motorspor severlerin karşısına çıkacak. 18:30’da başlayacak yarışlara İsabeyli Belediye Başkanı Kuvvet Erim misafir pilot olarak katılacak. Yarışın favorisi şampiyonada ilk sırada bulunan Can Tolon. Geçen sene Aydın yarışını kazanan Yağız Avcı bu sene de iddialı. İlk senenin şampiyonu Burak Çukurova yarışı kazanarak Can Tolon ile puan farkını kapatmak istiyor. Podyumaçıkan pilotların para ödülü ile desteklendiği V1 Challenge’da birinci bitiren pilot 6 bin lira, ikinci 4 bin lira, üçüncü ise 2 bin liranın sahibi olacak.

Haberin Devamı


V1 Challenge’ın kurucusu Volkan Işık, Aydın yarışı öncesi şunları söyledi: “ Aydın yarışı her sene olduğu gibi bu sene de seyirciyi tam kalbinden vuracak. Sezonun en kalabalık seyircisi önünde yaptığımız Aydın yarışı için öncelikle bize destek veren Aydın Belediyesi’ne teşekkür ederiz. Tüm Aydın halkına onlara layık bir yarış sözü veriyor ve Pazar aksamı herkesi Malazgirt Meydanı’na bekliyoruz.”


Kurallarından yarışma sistemine kadar tamamı Volkan Işık’ın tasarımı olan V1 Challenge serisi halka en yakın şampiyona olarak büyük ilgi görmeye devam ediyor. Sürekli olarak yenilenen yarış formatı, ünlü isimlerin katılımı, benzersiz Volkan IŞIK showları ve Türkiye’nin önde gelen markalarının katılımı ile tam bir motorsporları festivali olan V1 Challenge, motorspor severlere unutulmayacak bir hafta sonu yaşatacak.
2013 V1 Challenge’a, Castrol, CMS, ISS, Lassa, Power FM, RedBull ve Vakkorama co-sponsor olarak destek veriyor.