Otomobil Yeni Chevrolet Camaro Türkiye’ye Geldi!

Yeni Chevrolet Camaro Türkiye’ye Geldi!

29.02.2012 - 15:14 | Son Güncellenme:

Chevrolet Camaro, Amerika’da satışa sunulduğu 1967 yılından beri otomotiv tutkunlarının kalbinde yerini aldı. Efsanevi bir tasarıma sahip 1969 Camaro’yu, tasarımcılar eşsiz sürüş deneyimine ulaşmak için derinlemesine yeniden yorumladılar.

Yeni Chevrolet Camaro Türkiye’ye Geldi

Chevrolet Camaro, Amerika’da satışa sunulduğu 1967 yılından beri otomotiv tutkunlarının kalbinde yerini aldı. Efsanevi bir tasarıma sahip 1969 Camaro’yu, tasarımcılar eşsiz sürüş deneyimine ulaşmak için derinlemesine yeniden yorumladılar. Chevrolet Camaro her açıdan en iyisini sunmayı hedefleyen ikonik spor bir otomobil. Kendine özgü tasarımı, gelişmiş performans özellikleri, konfor, teknoloji ve sürüş cazibesi ile bir performans aracı arayanlar için tüm seçenekler arasında farklılaşarak ön plana çıkıyor.

Yeniden yorumlanan Chevrolet Camaro Kasım ayı itibari ile Chevrolet bayilerinde yerini aldı. Suv 4x4 ve şehir arabaları segmentlerinde Captiva ve Spark ile oldukça ilgi gören Chevrolet, Camaro ile spor araba kategorisinde de büyük ilgi bekliyor.

Camaro’nun iç dizaynında geçmiş ve modern mükemmel bir uyumla bir araya geliyor. Ön gösterge panelinde 1969 modeline sadık kalınmış ve LED aydınlatmalar göstergeyi modern hale getirmiş. Buna ek olarak kaliteli döşemeleri, krom çerçeveli kontrol paneli ve diğer özellikler Camaro’nun kalitesini yansıtıyor. Tasarımcılar ikonik Camaro dizaynına sadık kalmak için ilk etapta 60’ların klasik Camaro’sunu incelemiş, ardından yeni motor teknolojisini denemişler. Camaro’ nun efsanevi tasarımı 6.2 litrelik V8 motoru ile mükemmel bir uyum sağlıyor. Elektronik Stabilite Kontrol Programı ve Çekiş Kontrolü standart donanım özeliklerinden. Spor modu ile istenildiğinde yüksek performanslı sürüş keyfi yaşanabilir. Altı ileri manuel şanzımana artı olarak hızlı kalkış sağlayan ‘Kalkış Kontrol’ özelliği bulunuyor. Türkiye'de 6.2 litre seçeneği ile Coupe ve Convertible modelleri satışa sunulacak.

Yakıt tasarruflu GM Aktif Yakıt Yönetim sistemi sayesinde Chevrolet Camaro motoru düşük yük şartlarında sadece dört silindir kullanabilir.

Yeni Chevrolet Camaro, Amerika’da NHTSA yeni otomobil değerlendirme programını 5 yıldız ile geçti, böylece güvenlik konusundaki iddiasını kanıtladı. Yeni Chevrolet Camaro, güvenli bir sürüş sağlama ve olası bir kaza durumunda zararı en az seviyeye indirecek şekilde tasarlandı. Yenilenen Camaro’yu daha yakından tanımak ve oto fiyatları hakkında bilgi almak için Chevrolet otomotiv tutkunlarını bayilerine davet ediyor.