Otomobil Yılbaşı gecesine özel Bee34 servisi

Yılbaşı gecesine özel Bee34 servisi

19.12.2013 - 14:03 | Son Güncellenme:

Bu özel geceyi stil sahibi biri olarak geçirin.

Yılbaşı gecesine özel Bee34 servisi

Her talebinizin ve beklentinizin yerine geleceği unutulmaz bir anı yaşayın.

Haberin Devamı


Sorumluluk sahibi ve duyarlı biri olarak direksiyon arkasındaki profesyonel şoförlerimize kendinizi bu gece emanet edin ve eğleneceğiniz mekana giderken ve dönerken sorunsuz bir ulaşım yaşayın.

Profesyonel ve aynı zamanda nazik şoförlerimizin sizi kapınızdan alacak ve tüm gece sizin servisiniz de olacaktır.Böylece sizde bu özel gecenin tadını çıkarabilin.

300 TL 0N SAAT - YUZ KM dahil

Bee34’ün hedefi bugüne kadar lüks olarak kabul edilen bir servisi daha ulaşılabilir kılmak , yaşamımızın içine sokmak , ve bu servis ile modern yaşamın koşturmasını hafifletmektir.


Ulaşılabilir Lüks

Bee34, hepimizin çok alışık olmadığı yeni bir servisi yaşamımıza sokuyor.
Bir çok insan şöförlü araba kiralamaktan çekinir. Genelde şöförlü araba elitler,VIPler, celebrityler, iş adamları ve aileleri için diye düşünülür.Bu inancın sebebi de şöförlü araç hizmetinin lüks servislerin arasında yer almasıdır. Tam tersi şöförlü servis hiç de düşünüldüğü kadar pahalı , ulaşılamaz bir servis değildir . Mantıklı , ederi fiyatlara şöförlü tahsis araç kiralanabileceği gibi alacağınız hizmetin size sunacağı avantajlar ödediğiniz paranın kat be kat karşılığını verecektir.

Bee34 Yılbaşı Alışveriş Servisi

Yılbaşı Alışverişinizi bir keyif haline getirin. Tüm şehirde bir alışveriş merkezinden diğerine dolaşın,beğendiğiniz tüm mağazaları dolaşın, konforlu arabalarınızdaki üniformalı Bee34 şöförleri size paketlerinizi taşımada yardım edecek, evinize güvenli ve rahat bir şekilde ulaşmanızı sağlayacaktır.

200 tl (75 km dahil) 6 saat soforlu arac hizmeti

Araç kiralama

Haberin Devamı

Özel Şöförlü Tahsis Araç ücreti saat başı 20 Lira + Kilometre başına cüzi bir miktar.


http://www.bee34.com.tr/