Muğla OTOMOBİLİN ÇARPIP KAÇTIĞI ÖĞRENCİ AĞIR YARALANDI

OTOMOBİLİN ÇARPIP KAÇTIĞI ÖĞRENCİ AĞIR YARALANDI

13.10.2015 - 11:14 | Son Güncellenme:

.

OTOMOBİLİN ÇARPIP KAÇTIĞI ÖĞRENCİ AĞIR YARALANDI

Muğla’nın Ortaca ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, otomobilin çarpıp kaçtığı üniversite öğrencisi ağır yaralandı.
Edinilen bilgiye göre; Atatürk caddesi üzerinden şehir merkezine doğru yaya olarak gelmekte olan Alper Karadağ’a (17), aynı istikamette seyir halinde olan 48 D 2066 plakalı otomobil çarptı.Çarpmanın etkisi ile yola savrulan Karadağ, ağır şekilde yaralandı. Araç sürücüsü, Karadağ’a çarptıktan sonra olay yerinden hızla uzaklaşarak kaçtı. Görenlerin haber vermesi ile olay yerine gelen 112 acil sağlık ekipleri yaralıyı Ortaca Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırdı. Yapılan ilk müdahalenin ardından yaralı Karadağ, Fethiye Devlet Hastanesine sevk edildi.
Polis ekipleri Karadağ’a, çarptıktan sonra olay yerinden kaçan aracın plakasını tespit ederek sahibine ulaşmalarına rağmen, araç sahibinin aracını iş yerinin önünde bıraktığını ve araçta sürücü olarak kendisinin bulunmadığını belirtmesi üzerine kaza anındaki araç sürücüsünü tespit etmek üzere soruşturmayı derinleştirdi.
Olayın ardından soruşturmayı derinleştiren emniyet güçleri kısa sürede sürücüye ulaştı. sürücü Ahmet D. (53) gözaltına alındı.
Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor