Gündem Otomobilin çarptığı çocuk: ’Babamsız biryere gitmem’ diye gözyaşı döktü

Otomobilin çarptığı çocuk: ’Babamsız biryere gitmem’ diye gözyaşı döktü

09.08.2016 - 04:42 | Son Güncellenme:

KONYA’da yaya olarak yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobilin çarptığı 14 yaşındaki Necati Nam, hastaneye kaldırılırken "Babamı çağırın. Ben babamsız gitmem biryere" diye gözyaşı döktü.

Otomobilin çarptığı çocuk: ’Babamsız biryere gitmem’ diye gözyaşı döktü

Kaza, saat 18.00 sıralarında merkez Karatay ilçesi Ankara Caddesi Emniyet Kavşağı’nda meydana geldi. İddiaya göre yaya olarak yolun karşısına geçmeye çalışan Necati Nam’a, 23 yaşındaki Nail Tozlu idaresindeki 42 SB 437 plakalı otomobil çarptı. Nam, çarpmanın etkisiyle kaldırım üzerine fırlayarak yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gözyaşları içinde yerde yatan Necati Nam, cep telefonundan babasını arayarak, "Baba emniyetin karşısındayım çabuk gel" dedi. Daha sonra ambulansın siren sesini duyan Necati Nam, acısını unutup "Ben babamsız gitmem biryere" diye gözyaşı döktü.

Haberin Devamı

Olay yerinde sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Nam, ambulansla Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Sol kolunda kırık olduğu belirtilen Nam’ın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.