Gündem Otomobilin çarptığı kızını yerde acı içinde görünce ağladı

Otomobilin çarptığı kızını yerde acı içinde görünce ağladı

29.09.2016 - 10:13 | Son Güncellenme:

Antalya'da bir otomobilin çarptığı kızı 24 yaşındaki Ülkü Yıldızlı'yı yerde acı içinde gören Erol Yıldızlı, gözyaşlarına hakim olamadı.

Otomobilin çarptığı kızını yerde acı içinde görünce ağladı

Kaza, Muratpaşa ilçesi Altınova Kavşağı tali yol üzerinde meydana geldi. Yolun karşısına geçmeye çalışan Ülkü Yıldızlı'ya, Hakan Taylı yönetimindeki 07 NE 69 plakalı otomobil çarptı. Sağ bacağından yaralanan Yıldızlı için ambulans çağrıldı. Bilinci yerinde olan Yıldızlı, çevredekilerin yardımıyla durumu babasına bildirdi.

Haberin Devamı

Kısa sürede gelen Erol Yıldızlı, acı içinde kıvranan kızını görünce gözyaşlarını tutamadı. Yıldızlı, sık sık kızının gözyaşlarını da sildi. Kızının spor ayakkabılarını çıkarıp başının altına yastık gibi koyan Erol Yıldızlı'yı, arkadaşları yatıştırmaya çalıştı. Sürücü Hakan Taylı'nın da üzgün olduğu kaza yerine gelen sağlık ekipleri, Ülkü Yıldızlı'yı özel bir hastaneye götürdü. Erol Yıldızlı da kızının ayakkabılarını yanına alarak hastaneye gitti.

Trafik polislerine olayı anlatan sürücü Taylı, kızın hızla yolun karşısına geçmeye çalıştığını, bu sırada otomobilin sol tarafıyla çarptığını söyledi.