Gündem Oturduğu 3'üncü kattaki evinin balkonundan atladı

Oturduğu 3'üncü kattaki evinin balkonundan atladı

11.08.2017 - 08:02 | Son Güncellenme:

Malatya’da psikolojik sorunları olduğu belirtilen 51 yaşındaki İsmet Y., yalnız yaşadığı evin 3'üncü kat balkonundan atlayarak intihara kalkıştı. itfaiyenin açtığı bezin üzerine düşüp, hafif yaralanan Y., hastanede tedaviye alındı.

Oturduğu 3üncü kattaki evinin balkonundan atladı

Olay, saat 17.30 sıralarında Battalgazi İlçesi Hacı Abdi Mahallesi Gülbeyaz Sokak’ta meydana geldi. Bir apartmanın 3'üncü katında yalnız yaşayan ve psikolojik sorunları olduğu iddia edilen İsmail Y., evinin balkonuna çıkıp intihar edeceğini söyledi. Sokak sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polisler Y.'yi eyleminden vazgeçirmek için ikna etmeye çalışırken, itfaiye ekipleri de önlem amacıyla gerdirme bez açtı. Akrabalarının kendisini akıl hastanesine götürmek istediğini iddia eden Y., tüm çabalara karşın yaklaşık 1 saat sonra aşağı atladı. İtfaiyenin açtığı bezin üzerine düşen Y., belinden yaralandı. Hazır bekleyen ambulansla İsmet Y., Malatya Eğitim ve Araştırma Hastane’sine kaldırılarak tedaviye alındı.

Haberin Devamı

Mehmet Kaplan, komşusu İsmet Y.’nİn, "Dün gece akrabalarım, dostlarım beni akıl hastanesine yatırmak istiyor' diye bağırıyordu. Bugün de bu olay oldu" dedi.