Teknoloji Outlook Uygulaması, Sosyal Ağlarla Etkileşim İçine Giriyor

Outlook Uygulaması, Sosyal Ağlarla Etkileşim İçine Giriyor

06.10.2015 - 10:57 | Son Güncellenme:

Microsoft'un mail kontrol işlevine sahip Outlook uygulaması, yayımlanacak olan güncelleme sonrasında daha sosyal bir hal kazanacak. Gmail karşısında biraz daha sönük kalan ancak son yıllarda yapılan değişiklikler ile...

Outlook Uygulaması, Sosyal Ağlarla Etkileşim İçine Giriyor

Microsoft'un mail kontrol işlevine sahip Outlook uygulaması, yayımlanacak olan güncelleme sonrasında daha sosyal bir hal kazanacak. İşte detaylar... Gmail karşısında biraz daha sönük kalan ancak son yıllarda yapılan değişiklikler ile arayı neredeyse kapamak üzere olan Outlook servisi yeni bir güncelleme ile karşı karşıya. Görücüye çıkacak olan yeni sürüm sonrasında sosyal paylaşım ağlarında kullanılan birtakım özellikleri bünyesine katacak olan uygulama, beğeni ve bahsetme gibi araçları kullanmamıza olanak tanıyacak.

Haberin Devamı

Facebook'un en çok kullanılan özelliklerinden beğenme butonu, benzer bir şekilde Outlook servisine adapte edilmiş olacak. Gelen bir maili beğenebileceğiniz gibi göndermiş olduğunuz bir mail de karşı kullanıcı tarafından beğenilebilecek. Bu gibi durumlarda da bildirim alacaksınız. Aynı şekilde mail içerisinde birinden bahsederek Twitter'ın 'mention' özelliğine benzerini Outlook'da kullanabileceksiniz. Saydığımız özellikler ile birlikte servisi çok daha sosyal ve efektif bir havaya sokacak olan Microsoft, böylelikle kullanıcıların etkileşim içerisine girmelerini hedefliyor. Aynı şekilde Outlook servisine ait kullanım oranlarının da artması beklenmekte..