Teknoloji Overwatch’ta Büyük Açık

Overwatch’ta Büyük Açık

19.07.2016 - 17:46 | Son Güncellenme:

Şimdilerde bünyesinde epey kalabalık bir oyuncu kitlesi bulunduran Overwatch, ne yazık ki PS4 cephesinde bir hata ile gündemde…

Overwatch’ta Büyük Açık

Warcraft, Starcraft ve daha nice başarılı oyunu bizlere sunmuş olan Blizzard, bildiğiniz üzere şu ana kadar geliştirmiş olduğu serilerden çok daha farklı bir oyun ile karşımıza çıkmaya karar vermiş ve ardından Overwatch adlı yeni yapımını duyurmuştu. Çevrimiçi tabanlı bir oyun olan yapım, rekabetçi sistemi ile beraber şimdilerde epey kabul görmüş bir oyun halinde. Milyonlarca kullanıcıyı bünyesinde barındıran oyunun aynı zamanda Dünya genelinde epey başarılı bir satış grafiği çizdiği de bir gerçek. Hal böyle olunca oyunla ilgili en ufak bir haber de adeta gündem konusu olmayı başarıyor. Nitekim oyunda keşfedilen yeni açık da oyuncuların epey başını ağrıtacak cinsten. Zira dikkatli olun, tüm ilerlemeniz bir anda çöpe gidebilir.

Haberin Devamı
Açık Kullanıcılar İçin Tehlikeli

Yapılan açıklamaya göre Overwatch’un PS4 sürümünde bir açık bulunmuyor. Daha doğrusu bir hata olan bu açık, oyun esnasında kazanılan tüm ödüllerin kaybolmasına yol açmakta. Reddit forumlarında paylaşılan bilgilerde aynı zamanda oyun içerisindeki ilerlemenin yok olduğu bildirildi. Tüm skin, rank ve diğer içerikler bir anda silinerek adeta hesaba reset atılabilmekte. Yani saatlerce oynadığınız hesabınız ilk güne geri dönebilir.

Sorun 11 Temmuz’dan Beri Devam Ediyor

Konuyla ilgili geri bildirimde bulunan kullanıcılar, hatanın 11 Temmuz’dan beri devam ettiğini ve Blizzard tarafından yayımlanan güncellemenin tam olarak sorunu çözmediğini söylüyor. Konuyla ilgili çalışma içerisinde olan yapımcının yeni bir güncelleme daha yayımlaması bekleniyor.

Haberin Devamı