İstanbul ÖYLE SEVDİM Kİ SENİ 36. MOSKOVA FİLM FESTİVALİ KAPSAMINDA İZLEYİCİLERLE BULUŞACAK

ÖYLE SEVDİM Kİ SENİ 36. MOSKOVA FİLM FESTİVALİ KAPSAMINDA İZLEYİCİLERLE BULUŞACAK

19.06.2014 - 10:48 | Son Güncellenme:

.

ÖYLE SEVDİM Kİ SENİ 36. MOSKOVA FİLM FESTİVALİ KAPSAMINDA İZLEYİCİLERLE BULUŞACAK

Yapımcılığını Nurdan Tümbek Tekeoğlu’nun ve yönetmenliğini Orhan Tekeoğlu’nun yaptığı ‘Öyle Sevdim ki Seni’ filmi, 21 Haziran’da 36. Moskova Film Festivali’ne gösterim programına seçildi.
Mayıs ayında Uluslararası Kanada Film Festivalinde en iyi yabancı film ödülü alan Öyle Sevdim Ki Seni, 36. Moskova Film Festivali kapsamında festival merkezinin “Oktyabr”, 5th Hall, 24, Noviy Arb"t Str. adresinde gösterilecek. Gösterim sonrası izleyicilerle buluşacak olan filmin yönetmeni Orhan Tekeoğlu, soruları yanıtlayacak.
1990’lı yılların sonunda Yalta’dan Türkiye’ye çalışmak için gelen Olga’nın karşılaştığı zorlukları ve ön yargıyı irdeleyen Öyle Sevdim ki Seni, festival yolculuğuna 2013 yılının Ekim ayından beri devam ediyor. Yunanistan’da 4.Corinthean Film Festivalinden World Cinema Bridges ödülünü alan filmin oyuncularından Kayhan Yıldızoğlu Ukrayna’da 4.Truskavets İnternational Film Festivali ve İtalya’da 12.Kimera İnternational Film Festivali’nden en iyi erkek oyuncu ödülü almıştı. Başrol oyuncularından Alma Terzic de 12.Kimera İnternational Film Festivali’nde en iyi kadın oyuncu ödülüne layık görüldü.
43.Kiev Film Festivali, 9.Women’s İnternational Films and Art Festival-Miami gibi birçok festivale de davet edilen film, dünya izleyicileri ile buluşmaya devam ediyor.